2019. szeptember 18., szerda, Diána napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:33 Kozmetikai termékkel akarják irtani a cigányokat!!!22:16 A tanúba illő jelenetek: a fideszes képviselő átadott egy parkolót, kivezényelték az összes gyereket22:00 Bibi az előzetes választási eredmények szerint meggyengült - nincsenek természetes koalíciós partnerei21:49 Az oroszok elfogtak két észak-koreai hajót, mert tüzet nyitottak rájuk21:31 Sejthető volt: az amerikai-szaúdi páros "kinyomozta", hogy Irán támadott21:22 Felborult egy tűzoltóautó a diákoknak tartott váci bemutatón20:58 Lőrincz Tamás világbajnok20:39 Estig viszonylagos nyugalomban zajlott az előrehozott választás Izraelben20:02 Horvát államfő: megvédjük a határokat egy újabb migránsválság esetén19:21 Bosnyák Zoltán: Méhely Lajos, a magyar fajvédelem igehirdetője19:04 Amerikai szenátor: meg kéne fontolni az iráni olajipar bombázását18:33 Már érkezik is a következő migránsszállítmány, és persze ez is miattunk18:00 Orbánék hamarosan levelet kaphatnak: izraeli állampolgárságú zsidóbűnözőt tartóztattunk le17:42 Elsőként úszta át négyszer egyhuzamban a La Manche-csatornát egy amerikai nő17:19 A védelem kezdeményezte a perújítást a Prisztás-gyilkosság ügyében
24 óra legolvasottabbjai

Bevándorlóbűnözés, Külföld :: :: Hozzászólások

"Gyűlölöm az összes német nőt!" - közölte néhány ökölcsapás és köpés kíséretében egy betolakodó

Reklám

Egy németországi „kultúragazdagításról” szóló rendőrségi közlemény magyar fordítása:
Bad Bentheimi Szövetségi Rendőrségi Felügyelet
Bad Bentheimi Szöv. Rendőrs.: A vasúton utazó nőt arcra mért ökölcsapásokkal megsebesítették
A gyanúsított férfi vizsgálati fogságban ül
Osnabrück
Egy 20 éves, vasúton utazó nőt szerda este [2019.04.24-én] arcra mért ökölcsapásokkal súlyosan megsebesítettek. Egy 23 éves férfit őrizetbe vettek. Most vizsgálati fogságban ül.
Az incidens szerda este egy NordWestBahn-vonaton, a Brémából Münster irányába tartó járaton történt.
A szövetségi rendőrség eddigi ismeretei szerint a 23 éves férfi állítólag már a vasúti út során feltűnően viselkedett a női utasokkal szemben. Tanúk arról számoltak be, hogy a férfi, nyilvánvalóan tudatosan, csak világos bőrszínű nőket zaklatott, gyötört és sértegetett.
Zoom
Az osnabrück-altstadti állomáson való megállás után röviddel a 23 éves, migrációs hátterű német állampolgár céltudatosan odament a 20 éves sértetthez, és váratlanul ököllel legalább kétszer arcon ütötte. Ezenfelül leköpte az áldozatot, és ezekkel a szavakkal szidalmazta: „Gyűlölöm az összes német nőt”.
Az osnabrücki főpályaudvarra való, 19:45 körüli beérkezéskor a 23 éves férfi elhagyta a szerelvényt. Egy bátor tanú követte az elkövetőt, amíg azt még a főpályaudvaron a szövetségi rendőrség emberei őrizetbe nem vették.
A fiatal nő a váratlan támadás során súlyosan megsérült az arcán, és egészségügyi ellátásra mentőautóval egy klinikára kellett szállítani.
Egy elvégzett légalkoholteszt a 23 éves férfinál negatív eredményt hozott. Vérvizsgálatot rendeltek el, hogy kábítószer vagy más ajzószer használatát meg lehessen állapítani. Jelenleg az eredmény még várat magára.
A cselekmény pontos lefolyásának tisztázására a szövetségi rendőrség révén intézkedtek a szerelvényen készült videófelvétel kiértékelésére.
A rendőrség előtt már ismert 23 éves férfit ma délután [2019. 04. 25-én] az osnabrücki államügyészség indítványára egy fogva tartásról döntő bíró elé vezették, és most vizsgálati fogságban van.
Hidra - Kuruc.info
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready