Gyurcsány, Takács, Draskovics és megannyi belügyminiszer, Orbán, Pintér, Navracsics, Gál András Levente, Köves Slomó hitközsége és a Mazsihisz - néhány név és bűnszövetkezet azok közül, akik az elmúlt években kérték-követelték az amerikai zsidóktól és kormánytól a Kuruc.info felszámolását - mégis itt vagyunk, és ma délután megjelent a százezredik cikkünk is (lásd fent a böngészősávban).

Lesz 500 000. is? Voksolhat szavazásunkon a portál jobb oldalán!Főszereplője pikáns módon éppen egy a "mi" színeseink egyik kedvenc sportját űzni próbáló amerikai fekete - róluk, itteni hasonmásaikról és az őket tenyésztő s ellenünk hangoló, szükség esetén pedig gondolkodás nélkül szervezetten bevető kiválasztottakról, valamint az általuk irányított politikai "elitről" nem szabadna lerántanunk a leplet a betiltásunkat követelő kormányok, "jogvédő civil szervezetek" és az ellenünk különféle nyomozásokat indító Nemzeti Nyomozó Iroda szerint.
Ők "csak" arról feledkeznek meg, hogy az olvasóink nélkül sehol sem volnánk, ha nem lenne igény az egyenes magyar beszédre, már rég lehúzhattuk volna a rolót. Ha tehát fel is számolják a szerverünket, működünk máshol, ha be is zárják néhány munkatársunkat, átveszik a többiek - a korlátlanul magyar hang elpusztíthatatlan, mert az a sok százezer magyar alkotja, akinek elege van a húsz éve tartó hazudozásból, mellébeszélésből és polkorrektkedésből.
Kedves olvasóink, köszönjük, folytatjuk!
A Kuruc.info szerkesztősége