Nyafogó hangnemű közleményfélét tett közzé az Amerikai Népszava nevű zsidó szennylap főszerkesztője, melyben elpanaszolja: elege van abból, hogy "nácik moderálásával telik az élete". Magyargyűlölő gazemberek rinyálásának nem szoktunk helyet adni, ez a "szellemi termék" azonban megérdemel ötpercnyi figyelmet.

Elsősorban azért, mert jólesik látni, hogy a kitartó munkának van eredménye, másrészt pedig azért, mert mérföldkő olyan értelemben, hogy bekövetkezett az, aminek megesésére eddig semmi esélyt nem láttunk: végre egyetértünk Bartus Lászlóval!
Olyan megállapításokat fogalmaz meg ugyanis, melyek megegyeznek a mi véleményünkkel - azzal az apró különbséggel, hogy csak most ébredt rá minderre, mi viszont így gondoljuk, mióta csak ismerjük őt.
Nézzük: "egyetlen betűt is kár volt írni, az egésznek semmi értelme" - hát nincs igaza?
"Semmi értelmét nem látom egyetlen cikknek sem." - Mi is teljesen így látjuk - azaz nem látjuk.
"Ez teljesen felesleges időtöltés." - Újabb zseniális megállapítás.
"Én még életemben ilyen értelmetlen munkát nem végeztem." - Ezzel is csak egyetérteni lehet, bár félő, hogy bármibe kezdene bele, ugyanilyen értelmetlen lenne, a hiba pedig ezúttal sem a "nácikban" lenne keresendő...
Íme az élvezetes olvasmány, jó szórakozást!
Kedves Olvasóink,
elnézésüket kérem, de erre az évre elköszönök. Én még életemben ilyen értelmetlen munkát nem végeztem. Felőrli a napjaimat, megeszi az életemet ez a website, képtelen vagyok bármi fontosat és értelmeset csinálni mellette. Ez nem egy embernek való munka. Elegem van, hogy spamek törölgetésével telik a napom és nácik moderálásával telik az életem. Semmi értelmét nem látom az egésznek, minden percért kár, amit erre fordítok, egyetlen betűt is kár volt írni, az egésznek semmi értelme. Nemhogy pénzem nincs belőle, de saját pénzemen állítom ki magam emberek mocskolódása elé. Nem szeretnék tovább így élni. A hírek mennek továbbra is, azt fenntartom, amíg tudom, de nem szeretnék egy hónapig még ránézni sem az online felületre. Elegem van belőle. Semmi értelmét nem látom egyetlen cikknek sem. Ez teljesen felesleges időtöltés. Sajnálok minden percet, amit itt cikkek írásával töltöttem, a többiről már nem is beszélve. Hadd csináljam már végre azt, ami a dolgom lenne, hadd csináljak már valami értelmeset.
Megértésüket kérem.
Boldog Új Évet!
(Kuruc.info)