Nyilvánosan verekedne meg Kállay-Saunders Andrással egy debreceni ketrecharcos. Rodrigó barátai kötekedőként ismerik az énekest, ő pedig legális keretek között akarja móresre tanítani.
Magyar bajnok thai bokszban, harmadik bokszban és kempóban, s jelenleg ketrecharcosként és edzőként építi karrierjét Debrecenben Taskó Rodrigó.

A 27 éves fiatalember zsebében a Kállay-Saunders András verekedéséről szóló cikk miatt nyílt ki a bicska. Rodrigó férfias ajánlattal állt elő, hogy megleckéztesse Saunderst.

A nigger ribanca legutóbb az MSZP nagygyűlésén lépett fel, közvetlenül a "hatezer éves" Somló Tamás előtt
– Hasonló a korunk, a magasságunk, a súlyunk, szeretném összemérni a tudásomat Andráséval. Nem titok, sokadjára feszíti túl a húrt bennem, így legális keretek között, az általa választott küzdősport szabályrendszerének megfelelően, férfias harcra hívom ki – mondta Rodrigó.
Zoom
Olvasónk filmjavaslata "Andy" Vajnának
– Havonta megfordulok Pesten, vagy a sport miatt, vagy azért, hogy a barátaimmal szórakozni menjek. Saunders és társasága már három barátomba is belekötött az éjszakában. Egyszer kis híján tettlegességig fajult a dolog. Ha ilyen kemény legény, most megmutathat­ja! – szögezte le.
(Bors nyomán)