Bizony, Zoltai úgy védi az övéit, hogy azok a magyarok, akik egyre-másra fogadják vissza a nagy megtérőt eljátszókat, a kommunistából jobboldalivá, SZDSZ-esből nemzetivé, zsidóból keresztény hazafivá vált érdekembereket - hogy aztán majd nagyokat csodálkozzanak, amikor újra átverik és elárulják őket - tanulhatnának tőle.
Zoom
Nem minden zsidót hatott meg a pózolás
Egymás között vitatták meg a témát a zsidók - Zoltai és Drágabolgárúr - annak kapcsán, hogy "Dovid" levelet írt az Európai Bizottságnak, melyben afelől érdeklődött, hogy mit akarnak tenni az antiszemitizmus, konkrétan például a Jobbik ellen.
Bolgár érdeklődésére Zoltai kerek-perec kijelentette: egy hiteltelen ember megnyilvánulásáról van szó, aki tudta a származását, de titkolta, sőt meg is akart vesztegetni valakit, hogy ne hozza nyilvánosságra, ráadásul a nagy megtérés közben nem volt hajlandó lemondani a zsíros fizetéséről, azt azóta is szépen felveszi minden hónapban.
Szerencselovag, semmi több, s ennek az egésznek trágyaszaga van, hiteltelen, visszataszító és undorító - összegez a vén munkásőr, mi pedig - soha nem hittük volna, hogy ez valaha megtörténik, de - mélységesen egyetértünk vele. Igaz, teljesen más okból.
Ez a Chanádok sorsa, mindkét oldalon megvetik őket.
(Kuruc.info)