Bezár!
2021. január 27., szerda, Botár napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
08:59 Gulyás azzal kezdte a napot, hogy elmagyarázta, milyen óriási a magyar állam bűne a Legnagyobb Népirtásban08:36 Mi Hazánk: ha az ukrán állam nem tudja szavatolni az ott élő magyarság biztonságát, mondjon le Kárpátalja területéről!08:23 A szocialista ENSZ-főtitkár szerint még a járvány is a holocáfolást erősíti08:07 Holtan találtak egy embert egy Fóton kigyulladt házban07:45 Nevelt fia udvarán volt elásva az eltűnt bárnai férfi holtteste07:32 Gyorsan nő a külföldi vendégmunkások száma Csehországban06:49 Tízezer orvost és ápolót toboroz az olimpiára a japán kormány22:40 Bulgária meghosszabbította a rendkívüli járványügyi helyzetet22:16 Putyin és Biden megvitatta az orosz-amerikai kapcsolatok rendezését21:48 Az amerikai ENSZ-nagykövet felszólította a zsidókat, hogy fejezzék be a megszállást és a telepépítést21:19 Donáth Anna volt tanácsadója szerint simán bejut a parlamentbe a Mi Hazánk20:53 Döghús, szexuális zaklatás, kínzás, verés - egyetlen történetben az eltérő kultúra gyerekszeretete20:48 Görögországban betiltották a százfősnél nagyobb tüntetéseket20:35 Közös vállalatot alapít a Mészáros Csoport és a Stadler20:08 Vérontást ígérnek Szijjártó kijevi látogatására az "ukrajnai hazafiak"
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Zsidóbűnözés ::

Ez már a vég: az Ariel mosóporokon szereplő 18-as és 88-as szám is rettegéssel tölti el az örökös rettegőket

Reklám

Az egyes beteg elméket Hitlerre emlékeztető teafőző után itt a legújabb németországi holoagymenés: az Ariel mosóporok csomagolásán látható 88-as és 18-as számok is sértik a „túlélők” és leszármazottaik „érzékenységét”.
Pedig a mosószer csomagolásán feltüntetett 18-as és 88-as számoknak fontos szerepük van: jelzik, hogy hány adag koszos ruhát lehet az adott mennyiségű mosószerrel kimosni. Vannak azonban olyan elmeroggyantak, akiknek mindenről a holokauszt jut az eszükbe. A súlyos bűnt a Procter & Gamble cég követte el, amely kénytelen volt bocsánatot kérni az elkövetett „hibáért”. A hülyeség szemmel láthatóan határtalan, és egyre csak fokozódik.

Ugyanis ha valaki nem tudná: a 88-as szám a gonosz neonácik kedvenc száma, mivel a H betű az angol ABC 8. helyén áll, így ha egymás mellé helyezek két 8-ast, akkor az csakis a „Heil Hitlert” jelentheti. Mivel a „demokratikus” Németországban a nemzetiszocialista jelképek be vannak tiltva, a gaz újnácikok ilyen körmönfont módon köszöntik egymást, és üzennek a német népnek. De a 18-as számmal is egy újabb holokausztra szólítanak fel, mivel az 1-es nyilván az ABC legelső betűjét jelöli, így tehát a 18 rejtett üzenete csakis „Adolf Hitler” lehet. Ráadásul mindezek a szörnyűséges számok mosószerek csomagolásán láthatók. Márpedig mi mást szimbolizálhatnak a 18-as és a 88-as számokkal jelzett mosószerek, mint Németország megtisztítását a nem kívánatos elemektől?

„Nagyon sajnáljuk, ha bárkiben hibás képzettársítások keletkeztek. Mi egyértelműen elhatárolódunk mindenféle szélsőjobboldali ideológiától” – magyarázkodott Gabi Hassig, a szóban forgó Ariel mosószereket gyártó Procter & Gamble cég szóvivője. Hassig közölte azt is, hogy megszüntetik azoknak az Ariel termékeknek a forgalmazását, melyeken a 88-as és a 18-as számok szerepelnek.
A „demokratikus” Németországban tilos a Mein Kampf árusítása, a római időkre visszanyúló nemzetiszocialista köszöntés és a harmadik birodalom ismert jelvényeinek használata, és nem lehetséges a hivatalostól eltérő véleményeket megfogalmazni a második világháború és a holokauszt történetéről. Most pedig a 18 illetve 88 adag ruha kimosásához elegendő mosószerek forgalmazását is betiltották. Mi jöhet még?
Perge Ottó - yahoo.com - focus.de nyomán

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás
Állítólag növekszik az oltási kedv hazánkban, kampányt is indít a kormány. Ön kérte már, vagy kérni fogja az oltást?
» Igen» Nem» Még nem tudom, de meggyőzhető vagyok» Még nem tudom, de inkább nem

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready