A spanyol Mango divatáruház egy női inget árul, melynek apró mintája a nemzetközi rettegők szerint az SS-jelre hasonlít. Számoljuk a másodperceket, mikor érkezik a zsidókhoz intézett alázatos bocsánatkérés és a bejelentés az áru visszavonásáról.
Zoom
Zoom
(Kuruc.info - HVG nyomán)
Frissítés: Megérkezett a Mango divatáruház közleménye az SS-mintás női ruhakollekciójukkal kapcsolatban - olvasónk postaládájában landolt
Tisztelt Közvélemény, Érintettek!
Legújabb női ruházatunkra - sajnálatos figyelmetlenség következtében - az emberiség legsötétebb korszakát idéző embléma került. A ma hajnali, 2 óra 12 perckor összehívott rendkívüli igazgatótanácsi ülés elrendelte egy azonnali vizsgálóbizottság felállítását a hiba kivizsgálására. Ez a szakértőkből álló bizottság hajnali 2 óra 47 perckor megkezdte a vizsgálatot, és 3 óra 8 perckor meghozta a határozatokat.
1. A világ összes távirati irodája megkapja közleményünket, amelyben azonnali hatállyal levesszük a polcokról a terméket, a tervezőt és az engedélyező kollégát a mai reggeli első géppel egy 1 hónapos Auschwitz-Birkenau-Dacchau stb. emlékező túrára küldtük, saját költségükön. A polcokra a javított terméket helyeztük ki. (1. kép) Messzemenően elhatárolódunk munkatársainktól, sőt továbbmegyünk, elhatárolódunk mindenkitől, akinek az lenne a dolga, hogy elhatárolódjon és nem határolódik el. Elhatárolódunk azoktól is, akik eleve nem is akarnak elhatárolódni!
Zoom
(1. kép)
2. A cég honlapján és összes áruházunk bejárati ajtajára a következő közleményt helyezzük el:
Tekintettel arra, hogy az inkriminált embléma sérti sok ember, elsősorban a 66 millió zsidó áldozat emlékét, azokét, akik nem bírták ki a német üzemekben, gyárakban végzett fizikai munkát, a 16 millió túlélő zsidó honfitársunk érzékenységét, azokét, akik a háború alatt fűtött üzemekben, teljes ellátásért, a polgári lakosságénál jobb élelmezésért, teljes orvosi ellátásért, esetenként csekély fizetésért voltak kénytelenek dolgozni, a diszkriminált terméket azonnali hatállyal levettük a polcokról, és egy új kreációval pótoltuk (az említett 1. kép).
3.

(2. kép)
Jogászainkat utasítottuk, hogy vegyék fel a kapcsolatot a Daemon Tools vállalattal (2. kép), hogy azonnal szüntessék be termékük érzékenységet sértő, a legsötétebb időket idéző logóval történő reklámozását, értékesítését! (Nekik szabad?) Vegyék fel a kapcsolatot a KISS amerikai együttessel (3. kép), hogy az immáron 40 éve használt ordas jelképet tüntessék el a zenekar logójából. (Nekik szabad?) Tekintettel arra, hogy az együttes alapítója-vezetője-gitárosa, Gene Simmons bevallja és fennen hangoztatja zsidó származását, ő is túlélő, úgy, ahogyan nagyszülei, szülei és gyermekei, unokái is! Haladéktalanul változtassák a banda nevét Kissre, vagy esetleg Kleinre!

(3. kép)
4. Társaságunk haladéktalanul elkülönített egy 1 milliárd dolláros gyorsalapot, az érzékenységében megbántott, sebeik felszakítását elszenvedő zsidó polgártársaink kárpótlására. Igényüket az alábbi elektronikus címen jelezhetik. Fontos: a "Tárgy" mezőben az "Ich bin Jude" jelige feltüntetése! Címzettnek kérjük Müller Obersturmführert megnevezni. Kedvező elbírálás esetén a kedvezményezettnek személyesen nyújtjuk át a megítélt összeget, bárhol lakjék is a Földön.
A levélcím: gestapo@t-home.de