De persze csak annak szemléltetésére, hogy a gonosz nácifasisztáknak sikerült elérniük lapja felfüggesztését, ő azonban máris visszatért - akárcsak az egyre gyarapodó számú, sokszorosan kiirtott holotúlélők.
Zoom
Slomó nem érti, hogy az olvasónk, akinek egy időre sikerült kivonnia forgalomból az oldalt, miért nem fektette az erre fordított energiát "valami hasznosabba, például tanulásba".
Nos, ezt nem kérdeztük meg tőle, de csak azért, mert számunka nyilvánvaló a válasz: feltehetően éppen eleget "tanult" már Slomó hitsorsosainak magyarországi tevékenységéből, és éppen ezért tartja hasznosnak az elhallgattatásukra irányuló próbálkozást.
Amit viszont mi nem értünk: ha már a TEV honlapja vezető anyagként tálalja Slomó legújabb jobbikozását, miért nem kérdezi meg tőlük: azt a sok időt és energiát (a közpénzről nem is beszélve), amit portálunk letiltatására fordítanak, miért nem fordítják valami hasznosabbra? Például olyan történelmi és irodalmi munkák tanulmányozásával, melyeket kivételesen nem az övéik írtak, hogy megérthessék, miért van antiszemitizmus, és mit kellene másképp csinálni ahhoz, hogy annak mértéke egy bizonyos idő után csökkenjen.
Továbbá, ha annyira fontos Slomónak a tanulás, ráadásul, mint nemrég írta, ő is magyarnak tartja magát, javasolnánk, legalább alapfokon tanulmányozza helyesírási szabályainkat. Kérdezzen meg valakit, miért teszünk vesszőt a hogy elé, miért írjuk egybe az igekötőt az igével, hogyan írjuk a Facebook-központ vagy Facebook-oldal, esetleg a nehogy szavakat stb. Vagy pedig igyon kevesebb kóser szilvát facebookozás előtt.
Frissítés: csak egy apró kiegészítés az antiszemitizmus okaival foglalkozó részhez, nem is akárhonnan, hanem a Slomó fenti bejegyzéséhez a saját Fb-oldalára érkezett hozzászólások közül. Ízlelgessük Radányi Zoltán (csak bejelentkezve érhető el) fölöttébb magyarbarát beírását: