Örülhetnek a liberálisok: Európában előbb-utóbb mindenütt beérik a multikulti-liberalizmus-holokausztvallás „szentháromságának” mérgezett vetése. Az előrejelzések szerint Svédországban 2050 táján fog kisebbségbe kerülni az államalkotó nemzet.
Közel húsz évvel ezelőtt még - Botkyrka község kivételével - Svédország egyetlen településén sem haladta meg az idegen etnikumú személyek arányszáma a 30%-ot. 2009-ben azonban Botkyirkában már átbillent a mérleg nyelve a bevándorlók irányába. De, mint a mellékelt táblázatokból látható, rövidesen Malmőben és Södertäljében is eléri az 50%-ot a nem svéd származásúak aránya.
Zoom
Zoom
Zoom
Amennyiben a jelenlegi születési arányszámok nem változnak lényegesen, valamint a bevándorlás is a mostani ütemben folytatódik, akkor 2050 körül Svédország településeinek egy részében a svédek kisebbségbe kerülnek. Ami alighanem azt is jelenti majd, hogy az évszázad közepe táján Svédország lakóinak többsége bevándorló vagy azok leszármazottja lesz. Ráadásul az idegenek asszonyai jóval szaporábbak, mint a született svéd nők, ezen kívül pedig könnyen elképzelhető, hogy az invázió üteme nem marad a mai szinten, hanem még gyorsulni is fog. Ami annál is inkább valószínű, mivel az elmúlt évek folyamán is növekedett a Svédországba érkező bevándorlók száma.
2050 táján más európai nemzetek sem lesznek már távol attól, hogy kisebbségbe kerüljenek a saját (egykori) hazájukban. Ami Magyarországot illeti, a legszerényebb becslések szerint is 2050 táján hazánk 7,5 milliós népességén belül a cigányok arányszáma meghaladja majd a 20%-ot is, de még inkább valószínű, hogy a század közepén minden harmadik magyar állampolgár cigány lesz. De hogy a „nem cigányok” között mennyi lesz a bevándorlók száma, egyelőre nem tudható. Az viszont jelenlegi katasztrofális demográfiai mutatókból, valamint a fiatal magyarok nagyarányú Nyugatra áramlásának tényéből kikövetkeztethető, hogy az évszázad közepén élő magyarok döntő többsége az idősebb korosztályokhoz tartozik majd.
Perge Ottó - White Genocide Project nyomán