Az MSZP egykori elnöke szombaton tartotta lagziját egy pesti étteremben – tudta meg a Blikk. A választottja nem a politikából került ki, egy gyógyszercég kommunikációs vezetőjeként dolgozik, és még nem annyira öregecskedő, mint Kovács: legalább húsz évvel fiatalabb a politikusnál.

A parlamentből és a politikából visszavonult politikus és újdonsült felesége nem csapott túl nagy felhajtást, viszonylag szűk körben ünnepelték az esküvőjüket a Duna-parti Melba étteremben, ahol maximum 80 fő fér el. A vendégek főleg a menyasszony családjából kerültek ki, politikustársakat nem hívtak az eseményre.
A bulvárlap kereste Kovácsot, aki nem vette fel a telefonját, viszont egy munkatársán keresztül azt üzente, hogy nem kíván a magánéletéről beszélni. Talán nem véletlen, mivel okozott már kellemetlen perceket neki, amikor egykori szeretője kitálalt viszonyukról a Blikkben, még a nála hagyott alsónadrágját is bemutatva. Felesége azonban mindezt lenyelte, és nem váltak el.
Ő néhány éve elhunyt, kurvapecér férje viszont él és virul. Kovács egyébként már nagypapa: lánya ajándékozta meg egy unokával.