Emlékszünk még arra a rasszista magyar vonatra, mely kis híján értékes bevándorlóéleteket oltott ki Biatorbágyon? Nos, a szegény üldözöttek már régóta tudják a lelkük mélyén, hogy a magyar vasúti szerelvények intoleránsak és idegengyűlölők, ezért - természetesen csakis önvédelemből - megpróbálják felvenni a harcot ellenük.
Így történt ez az alább látható esetben is, mely jogosan tekinthető a fent említett merényletkísérlet miatti megtorlóakciónak.
Ráadásul egészen különleges módszerrel, melyet az őket Európába juttató Egyesült Államoktól lestek el, ez pedig a megelőző csapás. A felvételen látható tolatómozdony-megdobálás ugyanis szeptember 5-én történt Bicskén, tehát jóval a biatorbágyi eset előtt.
Valamiféle csodára kell tehát gyanakodnunk, például az történhetett, hogy Mohamed megsúgta nekik, mire számíthatnak napokkal később, az ugyanis teljességgel kizárható, hogy a Bartókhoz és Kossuthhoz hasonlatos nagy formátumúak csak úgy, minden ok nélkül mozdonyokat dobálnak egy idegen országba, ahová hívatlanul érkeztek...
Azt talán megemlíteni is fölösleges, hogy a támadást végignéző rendőrök semmit sem tettek a csürhe ellen.
(Kuruc.info, videó: olvasónktól)