Őrizetbe vették azt a 22 éves holland nőt, aki ügyvédje elmondása szerint a nyaralni ment az országba. Egyik este keverhettek valamit az italába a szállodában, másnap reggel egy idegen szobában ébredt. Ekkor jött rá arra, hogy az éjjel megerőszakolták.
A rendőrség pedig mindezért letartóztatta, a vád szerint házasságon kívül folytatott szexuális kapcsolatot.
Támadóját is elkapták, ő azt állítja, hogy a nő beleegyezett a szexbe.
A holland külügyminisztérium szóvivője szerint a nőt bár letartóztatták, de nem emeltek még ellene vádat. Várhatóan megvádolhatják majd alkoholfogyasztással is, bár egy olyan hotelben volt, ahol legális alkoholt inni.
(444)
Frissítés: Bevett szokás az Európa felé libsi hátszéllel terjeszkedő kultúrkörben
Alicia Gali egy ausztrál nő, aki egy Dubajban lévő szálloda szépségszalonjának vezetője volt. 2008-ban feljelentést tett a rendőrségen, hogy megerőszakolták, de azt nem tudta bizonyítani, így a bíróság őt találta bűnösnek házasságon kívüli szexuális kapcsolatért és alkoholfogyasztásért. 12 hónap szabadságvesztésre ítélték, amiből 8 hónapot le is ült, azután kegyelemmel szabadult, akárcsak az elkövetők.
Charlotte Adams egy brit nő. 2010-ben Dubaiban egy hónap szabadságvesztésre ítélték, mert egy férfibarátot úgy üdvözölt, hogy arcon puszilta. Ebből 23 napot le is ült, azután deportálták.
Mi a tanulság?
Osszuk meg ezeket az eseteket azokkal a naiv családtagokkal és ismerősökkel, akik Katarba, Dubajba vagy más muszlim országba akarnak menni akár dolgozni, akár turistáskodni!
Se verejtékünkkel, se pénzünk elköltésével ne támogassunk a velünk szemben ellenséges kultúrát! Helyette keressünk munkahelyet és nyaralási lehetőséget európai eredetű, azaz civilizált országban!
Hidra - Kuruc.info