Egy 12 éves kislányt molesztált egy paksi zenetanár tavaly egy nyári táborban - írta a PestiSrácok.hu. A kislány édesanyja tett feljelentést, ő is csak gyermeke naplójából tudta meg a történteket. A rendőrök a hét elején őrizetbe vették Hatvani Szabolcsot, akinek több áldozata is lehet. Állítólag azt hangoztatta ismerőseinek: nekem a 14 éves már öreg.
Zoom
Hatvani Szabolcs
“Egy Tábor ami Rólad szól, egy Tábor ami Érted van” – így hirdeti többnapos erdei kirándulásait, vagyis szivárványtáborait az a paksi zenetanár, aki a gyanú szerint a tavalyi táborban egy 12 éves kislányt molesztált.

Szivárványos, mint az Andrássyn vonagló "kórtársai" - az idei tábor plakátja
Az esetről az édesanya nyilatkozott a portálnak. Azt mondta: azután kezdtek gyanakodni, hogy a kislánya tavaly nyáron a táborban járt. Gyakran vitatkozott ugyanis a szüleivel, és dühösen védte a zenetanárt. Azt mondta, a szülei gonoszak, mert rossznak ítélik a férfi viselkedését. Mindeközben Hatvani Szabolcs - kinek nevét, képét és Fb-adatlapját csak a Kuruc.info osztotta meg olvasóival - folyamatosan SMS-eket küldött a kislánynak, és elhitette vele, hogy minden azért történik, mert szereti őt.
A lap hozzátetette: az anya az állandó veszekedések után olvasott bele lánya naplójába, így vált számára világossá, hogy mi történt. A feljelentést idén februárban tette meg, ezután indult el a nyomozás. Az már a kislány májusi vallomásából derült ki, hogy a zenetanár a táborozó kislányok sátrában aludt.
Zoom
Hatvani a kislányok sátrában aludt...
A gyerek az első héten még csak arra ébredt, hogy Hatvani simogatja, később azonban még ennél is tovább merészkedett, ami már bűncselekménynek minősíthető. A kislány nagyon nehezen dolgozta fel a történteket, de annak nagyon örült, hogy a paksi zenetanár a hét elején előzetes letartóztatásba került.
A tábort egyébként 7 éve minden nyáron megrendezik. A portál azt írta, a paksi zenetanárnak más áldozatai is lehettek. Egy ismerőse ugyanis azt mondta a lapnak, hogy a férfi korábban születésnapi bulijával „dicsekedett”, ahol csak lány vendégek voltak. Azt is mondta, hogy közülük több is “megvolt már régebben” és neki a “14 éves már öreg”.
Zoom
...és velük fényképezkedett
Zoom
Neki a 14 éves már öreg
Zoom
"Több is megvolt már régebben"
Hatvani Szabolcs személyes honlapján így jellemezte magát: ”…szemtelenül vagány és szégyenlősen bizonytalan…”, olyan, aki “…veszi a bátorságot és gyermeki őszinteséggel önálló világot teremt magának, amely gyakran megfricskázza a konvencionálist.” A közösségi oldalán zeneszerzőként mutatkozik be, de fellépései mellett több fotót is feltöltött arról, amint 10-12 éves kislányokkal fotózkodik.
Hatvani jelenleg előzetes letartóztatásban van.
(Kuruc.info - Híradó - Pesti Srácok nyomán; képek: Hatvani Szabolcs Fb-oldala és honlapja)