Magánszféra címmel új politikai magazinműsor indul az ATV-n, ami a sajtóközlemény szerint tabuk nélkül mutatja be ismert magyar politikusok magánéletét. A műsort Péterfi Judit vezeti majd, és szeptember 21-én lesz látható 21:40-től - adja hírül a Comment:com.
Zoom
"A házimunka, bevásárlás és más érdekfeszítő napi tevékenységek közben állítólag rátérnek majd a legaktuálisabb politikai kérdésekre is. Az első vendég pedig nem más lesz, mint Vona Gábor, a Jobbik elnöke, ami azért is különösen érdekes lépés a csatorna részéről, mert az ATV-n nagyon sokáig (konkrétan 11 évig) egész egyszerűen le volt tiltva a Jobbik a képernyőről. Most egyenesen a pártelnök magánéletéig mennek. Változnak az idők, na" - olvasható a blogon.
Frissítés: a Jobbik elnöke elárasztotta a zsidó és bulvársajtót, a ma este megjelenő összeállításból szemezgetnek:
444: Ritkíttatja a szemöldökét, meséli Bulvárvona az ATV-nek, miközben tetoválják
Ugye mindenki emlékszik azokra az időkre, amikor az ATV nem engedte be műsoraiba a Jobbik politikusait, és a tévé körüli szellemi erőtér komoly vitákat folytatott arról, hogy egyáltalán szóba lehet-e állni a jobbikosokkal?
Vágás, következő kép: szerda este indul a csatorna új, Magánszféra című beszélgetős műsora, az első vendég Vona Gábor.
A nyitóadást pedig alaposan meg is promózták, a Blikk és a Bors is kihozott részleteket arról, miket lehet majd megtudni az Új Rogán Antal magánéletéről este.
Ilyeneket, hogy:
  • "Nem jár színházba azóta, hogy az egyik baloldali színész megismerte a nézőtéren, és látta, hogy nem örül neki, s volt, hogy egy étterem pincére is ferde szemmel nézett rá, oda sem megy többet." (Blikk)
  • "Nagyon odafigyel a külsejére, olykor a szemöldökét is megritkíttatja fodrászával." (Bors)
  • "Volt, hogy megbotlott, de ezt sikerült otthon rendeznie a feleségével." (Blikk)
  • "A politikus nem szereti és – ironikusan – hiábavalóságnak tartja a házimunkát, amit sajnos feleségére kell hagynia. Ráadásul hajlamos a rendetlenségre." (Bors)
  • A műsorban a konditeremben és a tetoválószalonban is lehet majd látni Vonát, aki nyolcvan fekvőtámaszt csinál egyszerre (Bors), és "vállát beborító nonfiguratív, a görög mitológiához kapcsolódó fekete-fehér ábrát varrnak fel rá" (Blikk).
HVG: Beindult a PR: Vona Gábor hiú, konditerembe jár és tetováltat
Kondizás valamint tetoválás közben is beszélt az ATV kamerája előtt a Jobbik elnöke. A csatornán hosszú ideig egyáltalán nem szerepelt a Jobbik, most viszont egy új műsoruk első részében pont Vona Gábor lesz a főszereplő. A Blikkben közölnek egy-két részletet a szerda esti adásból.
Testőr kíséri, de nem mindenhová, Orbán Viktort zseniális vezetőnek tartja, voltak nőügyei, és jobb felső karján egyre több a tetoválás – egyebek mellett ez is kiderül a jobbikos politikusról a műsorból a Blikk szerint.
Vona Gábor beszélt arról, hogy hetente 2-3 alkalommal edz. Elismerte, hogy hiú ember, aki ad a külsejére. Ugyancsak elismerte, hogy voltak nőügyei, de ezt állítólag sikerült otthon tisztáznia a feleségével.
Elmondása szerint azért kísérik testőrök, mert egy politikai közösség vezetőjeként egyben céltábla is.
Megmutatják majd a műsorban Vonát akkor, amikor éppen tetoválták jobb felső karját. Kiderül róla, hogy a tetoválást jól tűri, de a fogorvostól retteg.
Nem jár színházba azóta, hogy az egyik baloldali színész megismerte a nézőtéren, és látta, hogy nem örül neki. Egy étterem pincére is ferde szemmel nézett rá, oda sem megy többet – árulta el.
A Blikkben benne van az is, hogy a Jobbik elnökének nincs beszédírója, vázlatait ő maga írja, és ezekben folyamatosan figyelmezteti magát: mosolyogjon többet, és vegye fel a hallgatósággal a szemkontaktust.
És a hivatkozott cikkek teljes terjedelmükben:
Bors: Vona Gábor: Rogán és Habony zsúrpubi
Zsúrpubinak tartja Habony Árpádot, és egy baloldali színész miatt nem jár színházba. Ôszintén mesél magáról Vona Gábor, a Jobbik elnöke az ATV szerda este adásba kerülő, Magánszféra című műsorában.
Zoom
Tetováltatás és kondizás közben is beszélgetett a Jobbik elnökével Péterfi Judit műsorvezető, akinek sikerült életének eddig nem ismert részleteiről kifaggatnia Vona Gábort. A politikus kijelentette, hogy csak az országgyűlési képviselőségéért kapott fizetéséből él, nincs saját autója, csak a Jobbik-frakció bérel neki egyet. – Nincs pénzem luxuskategóriás autóra, családi célra a felesége­mét használjuk – tett meglepő kijelentést Vona.
A politikus szerint nem jelentene törést az életében, ha ki kellene szállnia a politikából, bár továbbra is Magyarország miniszterelnöke akar lenni. Viszont szívesen dolgozna tanárként.
De addig is szívesen szúr oda ellenfeleinek: bár Orbán Viktor kormányfő zsúrpubinak – azaz elkényeztetett úrifiúnak – nevezte Vonát, a pártelnök szerint ez a jelző sokkal inkább illik Habony Árpádra vagy Rogán Antalra.
Vona utálja, ha szórakozás közben emlékeztetik politikusi hivatására. Színházba például egy rossz élmény miatt nem jár, pedig szeretne. – Egy baloldali színész felismert a nézőtéren, és láthatólag nem örült a jelenlétemnek. Ez rosszul esett, utána nem is tudtam jól követni a darabot – mesélte a politikus. Egy étterembe pedig azért nem megy soha töb­bé, mert az egyik pincér szintén így viselkedett vele.
A politikus nem szereti és – ironikusan – hiábavalóságnak tartja a házimunkát, amit sajnos feleségére kell hagynia. Ráadásul hajlamos a rendetlenségre. Viszont nagyon odafigyel a külsejére, olykor a szemöldökét is megritkíttatja fodrászával. Rendszeresen kondizik, egyszerre nyolcvan fekvőtámaszt is képes megcsinálni. Magát két lábon járó GPS-nek tartja: ha elbóbiskol az autóban és rossz irányba halad vele a sofőr, rögtön felriad.
Blikk: Felesége megcsalásáról beszél Vona Gábor
Testőr kíséri, de nem mindenhová, Orbán Viktort zseniális vezetőnek tartja, voltak nőügyei, jobb felső karján egyre több a tetoválás – mindez kiderül Vona Gáborról az ATV szerda esti Magánszféra című sorozatának első részében.
Zoom
A Jobbik elnöke egy konditeremben, rövidnadrágban kezdte a beszélgetést:
– Heti 2-3 alkalommal edzek, elismerem, hiú vagyok, aki ad a külsejére – mondta Vona. Nőügyeivel kapcsolatban elismerte: volt, hogy megbotlott, de ezt sikerült otthon rendeznie a feleségével, ám erről nem akart részletesebben beszélni.
A riportból kiderült, testőr kíséri, úgy vélte, egy miniszterelnökön kívül is szüksége lehet egy politikusnak testőrökre. – Egy politikai közösség vezetőjeként egyben céltábla is vagyok – érvelt a pártelnök.
Egy tetoválószalonban, épp jobb felső karjának tetoválása közben is nyilatkozott. Jobb vállát is beborító nonfiguratív, a görög mitológiához kapcsolódó fekete-fehér ábrát varrtak fel rá. Arca meg se rezzent, de azt elismerte, nem mindig bírja a fizikai fájdalmat, s retteg a fogorvostól.
Nem jár színházba azóta, hogy az egyik baloldali színész megismerte a nézőtéren, és látta, hogy nem örül neki, s volt, hogy egy étterem pincére is ferde szemmel nézett rá, oda sem megy többet.
Vona elárulta, hogy nincs beszédírója, s ő maga kis vázlatokat ír. Ebben folyamatosan figyelmezteti magát, hogy többet kell mosolyognia, vagy felvenni a hallgatósággal a szemkontaktust.
A pártelnök két Facebook-bejegyzésben is foglalkozott a műsorral: