A "Magyar" Kétfarkú Kutya Párt elnevezésű viccképződmény valahonnan 35 millió forintot kalapozott össze, hogy érvénytelen szavazásra hergelje a közvéleményt. Szentendrén egy taxis megelégelte az ellenkampányt, és a villanyoszlopok tisztogatásába kezdett. Szívmelengető a hirtelenség, ahogy az - otthon minden bizonnyal korábban kispórolt - atyai pofon suhintása után cinikusból öntudatosba vált (vagy stílszerűen szólva: kétfarkúból töketlenné) a felvételt készítő "pártaktivista". Nem tudni, hogy az élénk sorstalan fantázia mindent ütő kártyalapjáról, vagy ténylegesen a taxisofőr helyes helyzetfelismeréséről van-e szó (utóbbi esetben gratuláció neki), de természetes, hogy a történetből nem maradhatott ki a "zsidózás" sem.
A libsiféltő Zsindex elérte telefonon az alábbi videót készítő, állításuk szerint  fiatalkorú kétfarkút, aki elpanaszolta, hogy az eset csütörtök délután történt a Szentendrei HÉV-végállomásnál. Elmondása szerint plakátokat ragasztottak többen a környező kukákra és oszlopokra, amikor a taxis megkérdezte, hogy mit csinálnak. Az aktivista állítása szerint mikor elmondták, hogy a Kétfarkú Kutya Párt plakátjait ragasztják, a sofőr azt kiabálta, hogy: "A zsidó kurva anyátokat!"
A felforgatók később visszafelé sétáltak, amikor észlelték, hogy ugyanaz a taxis tépkedi a plakátokat. Ekkor kezdtek el videózni.
A farkait elvesztő fiatal egyelőre fontolgatja, hogy tegyen-e feljelentést. Kovács Gergely, a viccpárt elnöke viszont már közölte a fajtársi médiával, hogy feljelentést fognak tenni.
A "Magyar" Kétfarkú Kutya Párt egyébként 35 millió forintból indított kampányt a szavazás szabotálásáért (a párt érvénytelen szavazásra buzdítja a választókat), ez azt is jelenti, hogy a kormány után a második legnagyobb összeggel ők szálltak be az október 2-ai népszavazási kampányba. Plakátjaikat rendszeresen tépkedik le a közterületekről.
(Kuruc.info - Zsindex nyomán)
Frissítés: Hát persze hogy a taxisból lett gyanúsított
Garázdasággal vádolják a nevelő célzatú löfföt kiosztó szentendrei taxist. Alább a rendőrség közleménye.
A szentendrei rendőrök rövid időn belül azonosították a gyanúsítottat.
Garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya P. Béla 63 éves szentendrei lakos ellen.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2016. szeptember 22-én a délutáni órákban Szentendrén, a Dunakanyar körúton kérdőre vonta a sértettet, veszekedni kezdtek, majd a 63 éves férfi tenyérrel megütötte a fiatalt, akinek kiesett a kezéből a telefonja, majd ő is a földre esett.
A rendőrségen egy állampolgár tett feljelentést, amelynek alapján a szentendrei nyomozók büntetőeljárást indítottak. Rövid időn belül azonosították és kihallgatták a sértettet, majd 2016. szeptember 23-án az esti órákban a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható P. Bélát is.