Lapunk a minap közölte az MTI-s Balogh Attila adatait, aki akkori tudomásunk szerint a hazafiakat oszlató rebiszeseknek nyújtott segítséget. Nos, az alaptörténet igaz, csak a személy kérdéses.
Viszont a Balogh elérhetőségeit megadó álnevű dezinformátorunk leveleit a Rádió C-ből és az MTI-ből küldte be, amire IP-címeinek utólagos ellenőrzése során derült fény! Belső szocionista leszámolás vagy trükkös önfeljelentés? Erről a fejleményről az antimagyar sajtó természetesen hallgat. Mint a cionista Hírszerző is beszámolt: "Az MTI újságírói azt látták, hogy van olyan tüntető, aki beállt a buszmegállókba, mintha buszra várakozna, mások járókelőknek mondták magukat." A Magyarországi Talmudista Iroda tehát minimum jövőbeni tippet adott az ÁVH-nak, tessék csak letámadni a buszmegállóban várakozókat is.

Egy olvasói levél, amit, elismerjük, nem ellenőriztünk elég körültekintően, Balogh Attila MTI-tudósítóra terelte a gyanút. Nem félünk elismerni, ha hibáztunk, nálunk jóval hatalmasabb, pénzes médiumok is bedőltek már álhíreknek (ez pedig ravasz álhír volt, hiszen a lényege igaz). Baloghot csak kicsit sajnáljuk, amiért állítólag halálos fenyegetéseket kapott, hiszen mégiscsak a talmudista hírmanipulátoroknak dolgozik. Nincs jó MTI-s meg rossz MTI-s, de kétségtelen, nem tartozik a főkolomposok közé. Valószínűleg nem ő, hanem egy kollégája spicliskedett a hazafiak ellen.

Cigányrádiós vagy MTI-s feljelentő, netán önfeljelentés

Ami sokkal érdekesebb, hogy az időközben már általunk eltávolított cikk felpörgése után olvasónk, (aki a vélhetően nem valós Joó András néven mutatkozott be, és a kuruclap@citromail.hu email címről írt nekünk) újabb leveleket küldött a Kuruc.info szerkesztőségébe, amelyekben közölte, átvert minket, mivel Balogh nem is volt a helyszínen, és ő, "Joó" csupán azt akarta bizonyítani, hogy mi ellenőrizetlen híreket közlünk. Hogy miért Baloghot mártotta be, azzal kapcsolatban így fogalmaz:

"Jól megszívattalak titeket, mert ellenőrizetlenül adtok, tesztek ki minden fotót. Az az MTI-s újságíró soha nem volt spicli, sőt! sokat segített a tüntetőknek azzal, hogy tudósított az eseményekről. Csak azért adtam meg a számát és a fotóját, mert túl jóban volt a gondával meg a fáberral és a torockaival, és ez csípte a szememet. ráadásul tényleg nem volt ott az igazoltatásnál, mert a szabaság téren állt. ezt onnan tudom, hogy végig ott állt a közelemben. én már figyeltem őt pár hónapja, de soha nem spicliskedett. sőt! segítette a tüntetőket". (Végül a cigányokra egyáltalán nem jellemző módon megfenyegeti a Kuruc.info munkatársait, de ez lényegtelen, mi már régen megszoktuk)

Ezek után a Kuruc.info számítástechnikai igazgatósága ellenőrizte "Joó András" emailjei alapján a feladó IP-címeit. Nem kis meglepetésünkre egy fővárosi, pesti UPC-s IP mellett (vélhetően otthonról is küldött nekünk emailt) a Rádió C-re és az MTI-re bukkantunk, miután több emailt adott fel, több helyszínről.

Joómadár a jelek szerint nagyon nem csípi Baloghot. Belső cigány vagy szoclib leszámolás? Ez már nem a mi dolgunk. Ha az MTI-s gyerek tényleg feljelentést tett, rendezzék le egymás közt, még mindig jobban jár a dezinformátor, mint ha hazafiak keresik meg egy kis nagyon baráti csevely céljából. A másik lehetőség az, hogy éppen maga Balogh küldte magáról a feljelentést, mert magából akart hőst csinálni, minket pedig lejáratni.

Balogh feljelentőjének avagy, önfeljelentés esetén saját magának az elektronikus adatai alább. Ezekből egy kis melóval a lakcíme is megállapítható. Ami már biztos: a dezinformátor (vagy Balogh) a Rádió C-ben és az MTI-ben is otthonos, onnan küldött nekünk leveleket a kuruclap@citromail.hu fiókból, emellett vagy UPC-s otthoni előfizetése van, vagy egy UPC-előfizető ismerőse otthoni netjét is felhasználta. Balogh, aki a dezinformátor közlésével szemben nem zsidó, hanem valószínűleg cigány, éppenséggel bejáratos lehet a Rádió C-be is, de ez természetesen más MTI-sekről is elképzelhető. Akárhogy is, ha a rendőrség tényleg nyomoz, nem lesz nehéz azonosítani az illetőt, s igen kellemetlen helyzetbe kerül, pláne, ha maga az "áldozat" bizonyul elkövetőnek.

82.131.210.138 HU HUNGARY - - RADIO C KHT

80.98.62.52 HU HUNGARY BUDAPEST BUDAPEST UPC MAGYARORSZAG KFT

194.149.25.1 HUNGARY BUDAPEST BUDAPEST 47.5
19.083 - +01:00  Net Speed ISP Domain
- HUNGARIAN NEWS AGENCY MTI.HU

Jéney - Kuruc.info