Gáspár Győző nem nyugszik, visszaköveteli lánya, Evelin ékszereit, amelyeket a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) foglalt le - írja a Blikk a mai napra szánt cigánybűnöző-mosdató és -sajnáltató cikkében.

Mint ismeretes, a tehetségtelen cigány otthonát áprilisban lepték el kommandósok, mert a gyanú szerint még évekkel ezelőtt közel ötvenmillió forintot vett fel egy román cég számlájáról, ám nem adózott utána.
Zoom
Becsülettel megdolgoztak minden egyes autóért...
A NAV készpénzt és több vagyontárgyat is lefoglalt a bűnözőtől és családtagjaitól. A retek most fellebbezett, ugyanis állítása szerint a hatóság által lefoglalt ékszerek a lánya, Evelin tulajdonát képezik, a nagymamája hagyta a lányra a családi örökséget.
Zoom
– Édesanyám még életében kérte meg Bea testvérét, Csillát, hogy őrizze meg az ékszereket. A mi házunkban mindig nagy tömeg volt a forgatások miatt, anyám pedig nem akarta, hogy valaki ellopja az ékszereket. Nem azért, mert hú de mennyit ér, hanem mert Evelinnek szánta. Írt is róla egy papírt, még 2012-ben, hogy minden ékszert az unokájára hagy, és kikötötte, hogy Evelinke ezeket viselje az esküvőjén. Ott van köztük nagyanyám gyűrűje is. Az is a lányom tulajdona, a NAV pedig elvette tőle – hazudozott Gáspár a bulvárlapnak.
Zoom
A házat is a lányára íratta, szerinte minden lefoglalás illegális volt
További panasszal élt a cigány és jogi képviselője, ugyanis az ingatlan, amelyben a Gáspár család él, szintén "Evelinke" tulajdona, rokonai csupán "szívességi lakáshasználattal élhetnek ott"...
Zoom
Így minden, amit a házból foglaltak le az illetékes szerv emberei, "Evelinke" tulajdonában van, így akarják megúszni ezt az újabb esetet is.