Bezár!
2019. augusztus 19., hétfő, Huba napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
09:57 Sajtóeligazítás Amerikában: az orosz mese nem jött be, le kell cserélni a rasszizmuslemezre09:08 Okostelefonra költözhetnek az ügyfélszolgálatok08:19 Árpinak nem volt pénze tetkóra07:50 Még évekig eltarthat a sziámi ikrek rehabilitációja07:27 Trumpot tényleg érdekli Grönland megvásárlása06:56 Ötven magyar sárkányhajós indul a thaiföldi világbajnokságon22:14 A Proud Boys mindaddig visszatér a liberális Portlandbe, amíg az antifák aktívak a városban21:31 Hongkong: hetek óta nem vonultak ilyen hatalmas tömegek a kínai stílusú elnyomás ellen21:07 És mi van Mózessel?20:44 Felgyújtották Patkó Bandi több száz éves, legendás fáját20:23 Két ember rekedt a legmélyebb lengyelországi barlangrendszerben - a mentőakció akár hetekig is tarthat20:07 Európai parlamenti képviselők tiltanák be a trófeavadászatot19:38 Halálra gázolt egy kerékpárost a villamos Budapesten19:26 Tűz ütött ki egy újpesti gyorsétteremben18:48 Szeretetből irtotta ki családját egy orosz tinédzser
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Videók :: :: Hozzászólások

Mészáros tévéje 35 ezer dollárt adott volna egy Soros-interjúrészletért, mely a YouTube-on is elérhető - nem adták el

Reklám

Az Echo Tv most fedezte fel azt a csaknem húsz évvel ezelőtt készült interjút, mely a YouTube-on már régóta elérhető, s amelyen a zsidó spekuláns egyebek mellett arról is vall, hogy nem esett nehezére végignézni, ahogy társait elhurcolják, vagyonukat pedig elkobozzák. A felvételeket a tévé szerette volna megvásárolni a CBS-től, a csatorna azonban az utolsó pillanatban visszalépett.
Zoom
Kezdetben úgy tűnt, hogy a CBS 35 ezer dollárért cserébe hajlandó eladni a Soros-interjú négy percét. Az amerikai televízió már elsőre is a megszokottnál részletesebb tájékoztatást kért a keretül szolgáló műsor jellegéről és az interjú kontextusáról, ám amikor az Echo Tv ismertette a tizenöt perces dokumentumfilm tervezett tartalmát, az amerikaiak belső okokra hivatkozva mégsem adták el a jogdíjat.
Érthető módon, ugyanis vannak benne kellemetlen pillanatok: az interjúban a riporter ugyanis saját múltjával is szembesíti a milliárdost, vagyis azzal, hogy 1944-ben, Magyarország német megszállása alatt hamis papírokkal és zsidó származását letagadva egy keresztény férfi fogadott fiának adta ki magát.
A fiatal Soros a férfi munkájában is segített, ez pedig azt jelentette, hogy razziákon vett részt, és végignézte, ahogy több száz zsidót munkatáborokba hurcoltak, vagyonukat pedig elkobozták. A CBS riportere az interjú végén azt kérdezi tőle, hogy zsidóként érzett-e bármilyen megbánást, bűntudatot vagy együttérzést társai iránt. A "filantróp" hezitálás nélkül egyértelmű nemmel válaszol, majd hozzáteszi: ezzel pont úgy volt, mint ma a piacokkal, azaz ha nem ő, akkor más tette volna meg.
(Híradó nyomán)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready