Bezár!
2020. július 4., szombat, Ulrik napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
11:57 Többtucatnyi halálos áldozata van az indiai átvizeknek11:36 Országos halünneppé tennék július második szombatját11:22 "Ki a székely himnuszt a Parlamentből, le a székely zászlót a Parlamentről!" - követeli a Horthy-szobor megrongálását vállaló hisztérika11:05 Rasszista metrómegállót füleltek le Berlinben10:48 Bolsonaro megvétózta a kötelező maszkvislést előíró törvényt, módosításokat kér10:33 Felborult egy román országjelzésű kisbusz az M7-esen - egy halott, 8 sérült10:16 Földcsuszamlások és árvizek pusztítanak Dél-Japánban - tucatnyian eltűntek09:59 Meghalt egy beteg, két új koronavírus-fertőzöttet azonosítottak09:41 Rendőröket ejtett túszul egy bennszülött törzs Venezuelában, hogy visszakapják koronavírus-fertőzött vezetőjük holttestét09:26 Lezuhant egy kisrepülőgép Utah-ban09:08 Kanadai katona Trudeau váratlan teherautós látogatója - 22 vádponttal nézhet szembe08:50 Éjféltől újra humanitárius korridort nyitottunk08:35 Svédországban máig nem sikerült elérni a márciusban kitűzött tesztelési célt08:17 Trump a Rushmore-hegynél mondta el véleményét az amerikai forradalom eltörlésére törő kultúrbalról08:04 Több mint 11 millióan fertőzödtek meg a világon
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Videók :: :: Hozzászólások

Mészáros tévéje 35 ezer dollárt adott volna egy Soros-interjúrészletért, mely a YouTube-on is elérhető - nem adták el

Reklám

Az Echo Tv most fedezte fel azt a csaknem húsz évvel ezelőtt készült interjút, mely a YouTube-on már régóta elérhető, s amelyen a zsidó spekuláns egyebek mellett arról is vall, hogy nem esett nehezére végignézni, ahogy társait elhurcolják, vagyonukat pedig elkobozzák. A felvételeket a tévé szerette volna megvásárolni a CBS-től, a csatorna azonban az utolsó pillanatban visszalépett.
Zoom
Kezdetben úgy tűnt, hogy a CBS 35 ezer dollárért cserébe hajlandó eladni a Soros-interjú négy percét. Az amerikai televízió már elsőre is a megszokottnál részletesebb tájékoztatást kért a keretül szolgáló műsor jellegéről és az interjú kontextusáról, ám amikor az Echo Tv ismertette a tizenöt perces dokumentumfilm tervezett tartalmát, az amerikaiak belső okokra hivatkozva mégsem adták el a jogdíjat.
Érthető módon, ugyanis vannak benne kellemetlen pillanatok: az interjúban a riporter ugyanis saját múltjával is szembesíti a milliárdost, vagyis azzal, hogy 1944-ben, Magyarország német megszállása alatt hamis papírokkal és zsidó származását letagadva egy keresztény férfi fogadott fiának adta ki magát.
A fiatal Soros a férfi munkájában is segített, ez pedig azt jelentette, hogy razziákon vett részt, és végignézte, ahogy több száz zsidót munkatáborokba hurcoltak, vagyonukat pedig elkobozták. A CBS riportere az interjú végén azt kérdezi tőle, hogy zsidóként érzett-e bármilyen megbánást, bűntudatot vagy együttérzést társai iránt. A "filantróp" hezitálás nélkül egyértelmű nemmel válaszol, majd hozzáteszi: ezzel pont úgy volt, mint ma a piacokkal, azaz ha nem ő, akkor más tette volna meg.
(Híradó nyomán)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready