2018. április 24., kedd, György, Gyöngyvirág napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:56 Hévízi Robika Audiját meghúzták Keszthelyen, de ő most megmondja az "őszinténtét"22:36 Ha nem fog kezet, miért akar "francia" lenni?22:24 Gyalogosok közé hajtott egy kisbusz Torontóban22:06 Fico is kezdi eltanulni a sorosozást21:07 Szlovénia és Szlovákia is az EU magjához akar tartozni20:43 Moszkva szerint Washington beavatkozik a nyugat-balkáni országok belügyeibe 20:03 Cigányszaporító Balog távozik a rejtett erőforrások éléről, de nem kell félteni: a Fidesz pártalapítványát fogja egyengetni19:33 A szmolenszki légikatasztrófa kapcsán hallgatták ki Varsóban Donald Tuskot 19:22 Merényletet tervezett három koszóvói Velencében19:10 Dunakeszi: 24 métert repült a drogos által elgázolt nő - a hulladék át is hajtott rajta, majd elmenekült18:51 Vona Gábor Sneidert és Gyöngyösit fogja támogatni: "Mert a néppárti Jobbik velük őrizheti meg az eddig elért eredményeit"18:39 A Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtér elérte a karbonsemleges minősítést, bármit is jelentsen ez18:11 Mészáros Lőrinc távozik Felcsút éléről, hogy kizárólag cégbirodalmára koncentrálhasson17:35 Visszautasították a Magyar Nemzet (volt) újságíróinak adományát17:10 Viccnek is rossz: pont a szocionisták akarnak ellenzéki kerekasztalt - Egy fal dőlt le Szél Bernadett szerint
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

Dániel Péter esetében is működik-e majd a csak zsidókat megillető kettős mérce?

Dániel Péter egy héttel ezelőtt eddig még nem ismert céllal visszaérkezett Magyarországra. Az Izraelbe a magyar igazságszolgáltatás elől kiszökött magyargyűlölő még kivándorlása előtt leprostizta 1956 hősét, Wittner Máriát, majd a nemzeti jelkép mocskolását külföldről is folytatta. Kétfajta bolond létezik: a kedélyes, jóindulatú és a kártékony, rosszindulatú, félkegyelmű. Dániel Péter az utóbbi kategóriába tartozik. Kíváncsian várjuk, hogy a zsidóktól rettegő magyar hatóságok most érvényesítik-e Dániel Péterrel szemben is a törvény szigorát. Vagy ez a szigor csak a gojokra vonatkozik? Mindenesetre ezennel közreadjuk Dániel Péternek a 2014 októberében a szélsőségesen fajvédő Ávgdor Liebermannak, jelenlegi izraeli hadügyminiszternek írt levelét, amely az izraeli politikus Facebook-oldalán még mindig olvasható.

Néhány napja Magyarországra merészkedett: előállították, majd szabadon engedték
Dániel Péter az 1956-os szabadságharc egyik jelképét, hősét a nagy szoclib handabandázása közepette „primitív, köztörvényes, lincselő és randalírozó prostinak” nevezte. Wittner Mária elég sokáig töprengett, mire végre följelentette az ávósivadékot rágalmazás bűncselekményének elkövetése miatt. Szerintünk az idézett szavak ismeretében Dánielt még másért is föl lehetne jelenteni, de egyelőre maradjunk a megtörtént tényeknél. A gátlástalan rágalmazó azonban akkor nem jelent meg a bírósági tárgyaláson, hanem érzésünk szerint a magyar hatóságok „asszisztálása mellett”, feleségestül szép nyugodtan intézte a kivándorlásával kapcsolatos ügyeket, és eltávozott, alijázott Izraelbe. Izraelben aztán a Földközi-tengerparti Ásdód városában levő befogadási központban jelölték ki a lakhelyüket. Közben, álszent módon, a magyar hatóságok, mintha mit sem tudtak volna Dániel lelépési szándékáról, elfogatóparancsot adtak ki ellene.
A kártékony és aljas bolond ekkor Izraelben hetekig, hónapokig járta a magyar ajkú zsidók klubjait, ahol arról szónokolt, hogy mekkora a nácizmus Magyarországon, s a jelenlegi kormány feje egy náci zsebdiktátor etc. S ami a legaljasabb, a Facebook-oldalán Izraelből újfent leprostizta Wittner Máriát, sőt egy utcanévtábla fényképét is kitette, amelyre az volt írva: „Bableveses Mariska utca, Csepel, Gyártelep”. Szinte hetenként gúnyolódott azon, hogy most már mit sem ér az orbáni diktatúra elfogatóparancsa, mert igazi hazája, Izrael menedéket nyújt neki.
A fényképen kívül szöveges, rendkívül aljas megjegyzésében újra, immár Izraelből is megsértette 1956 hősét:
„Most tudtam meg, hogy a magyar bíróság október 21-re állítólag új tárgyalási napot tűzött ki a Wittner-ügyben. Ezt most nem értem. Nem kellene megvárni a nemrégiben ellenem kibocsátott elfogatóparancs eredményét? Vagy lehet, hogy már el is fogtak Magyarországon, én meg itt Izraelben még nem is tudok róla? Egyébként újra bocsánatot kérek Wittner Mária nevében, amiért egy gonosz, primitív, köztörvényes, árpádsávos némber és egy ócska politikai prosti! Remélem, hogy így talán nem ítélnek el.”
Dániel Péter azt hitte, hogy Izraelben úgy működnek a dolgok, mint Magyarországon, azaz politikai tőkét lehet kovácsolni a magyargyűlöletből. Magyarán, mindenáron politikai pályára kívánt lépni Izraelben, s ennek érdekében kezdő lépésként ismertebb politikusokat, s más közéleti személyeket el-elcsípett, melléjük állt és lefényképeztette magát. A képeket aztán rögtön kitette a Facebook-oldalára, mire a hozzá hasonlóan magyargyűlölő, libsi követői Magyarországon kommentjeikben hüledeztek a gyönyörtől és a csodálattól. Egy időben már nagy hangon be is jelentette, hogy döntött: a történelmi Munkapárt színeiben kíván politizálni Izraelben. E döntése óta azonban eltelt jó másfél év, ám az ávósivadék azóta sem találta meg a helyét és a számításait, nem kapott megfelelő munkát, és az utóbbi természetes következményeként önálló lakást sem.
Zoom
Azt kamuzta, övé az üzlet, de nem találja számítását hazájában
Már két esztendővel ezelőtt azzal hencegett az eszement magyarországi követőinek, hogy saját üzlete van Tel-Aviv egyik legfrekventáltabb utcájában, a híres Dizengoff tér közelében. Persze, a Kuruc.info rövid kutakodásának is köszönhetően kiderült, hogy a csörgősipkás csak lefényképeztette magát egy üzlet előtt… Amit gyorsan kitett a Facebookra. Egyébként Dániel Pétert az Izraelben élő, Magyarországról elszármazott zsidók legtöbbje is fárasztónak tartja, amire jó példa az, hogy a Facebookon kérte fölvételét egy ilyen csoportba, ám elutasították, mire mindenféle gyáva gettózsidónak lehordta őket.
A kártékony félnótás helyzete azonban közel sem olyan rózsás, mint amiképpen azt írogatja a közösségi oldalán. Nem találta meg a számításait, s az Izraelben élő egyik olvasónktól megtudtuk, hogy Dániel gyakorta ostromol ottani ismert politikusokat a segítségkérő leveleivel, amelyben mindig felsorolja „politikai” pályafutásának ismertebb állomásait. Olvasónk felhívta figyelmünket arra a levélre is, amelyet a félkegyelmű a jelenlegi hadügyminiszternek, Ávigdor Liebermannak írt 2014 októberében. A levél tökéletes héberséggel van megírva - közli olvasónk -, ami azt bizonyítja, hogy valakit megkért a kérelem megfogalmazására. Dániel Péter levele egyébként manapság is olvasható Ávigdor Lieberman közösségi oldalán.
Íme, a Dániel Péter által írt, megszólítást nem tartalmazó levél Ávigdor Liebermanhoz, amelyből olvasóink, ismerve a kártékony bolond itthoni tevékenységét, megállapíthatják azt is, hogy mit lódított, és mit hallgatott el az irományban:
Nevem dr. Dániel Péter. A magyarországi Budapesten születtem 1969. március 8-án. Hat esztendeje nős vagyok, gyermekeim nincsenek. A középiskolai tanulmányaim végeztével fölvételt nyertem a budapesti ELTE jogtudományi karára. Egyetemi tanulmányaimat summa cum laude kitüntetéssel végeztem. Ezután Magyarországon tizenhat esztendőn keresztül ügyvédként dolgoztam. A feleségem, dr. Dániel Andrea (leánykori neve: Dobos Andrea) szintén jogász. Közös ügyvédi irodánkban együtt dolgoztunk néhány éven keresztül, majd a nejem később ügyvédként dolgozott egy ismert magyarországi vállalatnál.
2008-tól kezdve a jogászi munkám mellett elkezdtem politikával is foglalkozni, mert attól tartottam, hogy a magyar politika a nacionalizmus és a szélsőjobboldal irányába fordul (mindezt írja Dániel Péter az Asszuáni-nagygátat nem is olyan régen lebombáztatni akaró Ávigdor Liebermannak – a fordító). Ügyvédként kivettem részemet abból a jogi folyamatból, amelynek célja a félkatonai, szellemében neonáci, s magát a Nyilaskeresztes Párt folytatójának tekintő Magyar Gárda nevű szervezet törvényen kívül helyezése volt. (Sajnos ez a neonáci szervezet azonban más név alatt gyakorlatilag a mai napig folytatja a tevékenységét!)
Ezután rövid ideig tagja voltam a Magyarországi Szociáldemokrata Pártnak, s a párt országgyűlési képviselőjelöltje is lettem, de nem választottak meg. Miután kiléptem ebből a pártból, 2010-ben, Demokráciánk néven polgári mozgalmat alapítottam, amely tevékenyen kivette részét az Orbán Viktor miniszterelnök diktatúrája elleni küzdelemből. A mozgalmunkhoz 2012 végéig mintegy húszezer tag csatlakozott, kivettük részünket a jelentős ellenzéki tüntetések szervezéséből, s ezen kívül a saját kezdeményezésünkre is szerveztünk tüntetéseket az Orbán-kormány zsarnoksága, a kormány demokráciaellenes, romboló intézkedései, a magyarországi szélsőjobboldali szervezetek (Jobbik, Magyar Gárda) és az antiszemita jogsértések ellen. Mi voltunk a legfontosabb szervezői az úgynevezett Dávid-csillagos tüntetésnek is a Magyar Parlament épülete előtt.
Stratégiai szövetségeseink voltak az olyan jelentős, demokratikus pártok és szervezetek, mint például a Szocialista Párt (MSZP), a Demokratikus Koalíció (DK), illetve mozgalmak, mint például a Szolidaritás és a Milla. Jómagam is részese voltam néhány nagy érdeklődést kiváltó tevékenységnek, engedetlenségi mozgalomnak, amelynek jóvoltából például nevetség tárgyává tettem a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatát, a kormányzó Fidesz pártalkotmányát.
Több száz cikket írtam, s egy Kereki nevű faluban pedig vörös festékkel öntöttem le Horthy Miklós szobrát, majd táblát helyeztem rá a következő felirattal: „Tömeggyilkos, háborús bűnös” (írja mindezt Dániel az izraeli hadügyminiszternek – a fordító.)
Az orbáni diktatúra jó néhány jogi eljárást kezdeményezett ellenem politikai és közösségi tevékenységeim miatt. Kizártak az Országos Ügyvédi Kamara soraiból (azt persze nem írja, hogy Wittner Mária leprostizása miatt – a fordító), ami által lehetetlenné vált a mindennapi megélhetésem. Időközben a magyar neonácik, az újnyilasok és a szélsőjobboldali szervezetek többször is megfenyegettek, megtámadtak, s amiért végül a hatóságok elrendelték a rendőrségi védelmünket. A magyar és a nemzetközi hírközlő eszközök egyaránt hírt adtak ezekről a támadásokról, például arról, amikor az Andrássy úton és a Hősök terén meg akartak lincselni a több száz szélsőjobboldali ember részvételével lezajlott antiszemita pogromok folyamán (hoppá! - a fordító). Nemrégiben pedig az egyik labdarúgó-mérkőzésen kibontottak egy tíz méteres transzparenst, amelyre ez volt írva: „Dániel! Vár rád a Duna, hív a MÁV!”. A holokauszt-emlékműre meg azt írták, hogy nemsokára meg fogok dögleni.
A pontos lakcímünk több neonáci fórumon is megjelent a házunk fényképével és a GPS-paramétereivel együtt. Ennek következtében gyakran kizárólag a rendőri védelem volt képes megakadályozni az ellenem és a feleségem ellen irányuló támadásokat. Magyarországon lehetetlenné vált a létünk. Többé már nem dolgozhattunk ügyvédként, s ezzel mindketten elveszítettük a megélhetési forrásunkat.
Végül is úgy döntöttünk, hogy végleg elhagyjuk Magyarországot (elegánsan elhallgatja, hogy az igazságszolgáltatás elől lógott meg – a fordító), s ezután Izraelben kívánunk élni. Az elsődleges oka ennek az, hogy zsidók vagyunk, amire nagyon büszkék vagyunk. Nagyon tudatában vagyunk ennek, s erről nagyon nyíltan beszélünk, s végül is ez az oka annak, hogy támadtak bennünket, elsősorban a magyarországi jobboldal. Izraelben akarunk élni.
Segítséget kérünk az Izraelben történő befogadásunkhoz, beilleszkedésünkhöz, azért, hogy meg tudjunk élni, a képzettségünknek és tehetségünknek megfelelő munkát találhassunk. Sajnos az elmúlt években történtek miatt nehéz a gazdasági helyzetünk.
Azzal a kéréssel fordulunk Önhöz, hogy fogadjon minket, s részletesen elmondhassuk Önnek, milyen képzést, segélyt kérünk az Izraelben megteendő első lépéseinkhez.
Várjuk a pozitív válaszát, s azt, hogy segítsen nekünk beilleszkedni az izraeli társadalomba, s abban, hogy találjunk megfelelő munkát. Szeretnénk hűséges polgárai lenni Izraelnek, országunknak, s képességeinknek megfelelően hozzájárulni a fejlődéséhez.
Előre is köszönöm a gyors válaszát.
Üdvözlettel,
Dr. Dániel Péter
tel.: 054-682-4641
(Kuruc.info)
Kapcsolódó: Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready