2018. május 22., kedd, Júlia, Rita, Ugocsa napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:40 Sérti a brit nemzetbiztonságot az orosz korrupciós pénzek londoni átmosása22:18 Kalasnyikovokkal lövöldöztek az utcán Marseille-ben21:47 Szorulni fog Szlovénia és Spanyolország izraeli nagykövete, mert országaik a terrorállam érdekei ellen szavaztak az ENSZ-ben21:20 Rosszul sült el a Tatai Patara20:59 Patkányméregszívás és két metiles lőre között magyart lincselni is van idejük a szerepi cigányoknak - az áldozat szólni mert, hogy ne a háza előtt kiabáljanak20:39 Ez a cigánygyerek ölte meg brutálisan a nyolcéves sólyi kislányt - beismerő vallomást tett20:32 Kigyulladt egy kiránduló gyerekekkel teli busz az M0-son20:23 A korrupció miatt elítélt PSD-elnök szerint egyenesen antiszemitizmus a kormányfője elleni feljelentés20:14 Negyedik alkalommal rendezik meg a Rákóczi-emlékmenetet a fővárosban19:49 Washington új nemzetközi szerződést, értsd: rendszerváltást akar Iránban19:26 "Meglepetés ez a kormány" - mondta az Öt Csillag Mozgalom vezetője, mikor bejelentette a miniszterelnök-jelölt nevét18:56 Celebek és Celebesz: újabban kutyahúsmentes Indonéziáért küzdenek az állatvédők18:45 Szaúd-Arábia szabadon engedett több mint ezer etióp foglyot18:32 Az északírek nem kis része még az erőszakcselekményeket is pártolná, ha a Brexit után visszaállítanák a határellenőrzést17:49 Több mint 100 ember kapott súlyosbított életfogytiglani büntetést Törökországban - ez náluk a halálbüntetés utóda
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Külföld :: :: Hozzászólások

Nem csak Európa radírozza le magát a térképről: a hajdan félelmetes harcos japán férfiak közül egyre többen élnek szexbabákkal

A felkelő nap országában egyre több férfi fordul el a társas kapcsolatoktól vagy lép ki a házasságából. Közben ugrásszerűen emelkedik a szinte megszólalásig élethű, eredetileg szexuális célokra gyártott babák száma, melyek vásárlói közül egyre többen nemcsak az ágyukat, hanem életüket is megosztják velük.
Zoom
Miközben kesergünk az európai demográfiai mutatók nem éppen daliás alakulásán – joggal –, Japán lakossága lényegében elnéptelenedésre ítéli hazáját. A már unalomig ismételt, közhelyszerű megállapítások a japánok nyugati szemmel is ijesztően felgyorsult életéről és a szinte elviselhetetlen munkaterhekről szembetűnően éreztetik hatásukat: a japán nemzeti népegészségügyi intézet legfrissebb kutatása szerint a vizsgálatban részt vevő felnőtt, 18 és 34 év közötti férfiak hetven, míg a nők hatvan százaléka nem él kapcsolatban, miközben 43 százalékuknak még semmilyen szexuális tapasztalata nem volt.
Zoom
Nem véletlen, hogy a demográfusok megkongatták a vészharangot: 2015-ben az országban nagyjából egymillió gyerek született, és 1,3 millióan hunytak el. Rá egy évvel a születések száma – évtizedek óta először – egymillió alá zuhant. A jelenlegi kormány tetemes anyagi ráfordításokkal kívánja megváltoztatni a kedvezőtlen tendenciákat, de már korábban is történtek ilyen kísérletek: 2010-ben például iskolai foglalkozás indult, melynek keretében a fiúkat készítik fel későbbi férji szerepükre.
Zoom
Van egy másik, első ránézésre kevésbé riasztó, mégis elszomorító és szociológiailag legalább annyira tanulságos számadat is. Évről évre ezres nagyságrendben kelnek el a szexbabák Japánban. A legtöbben nem szívesen mutatkoznának nyilvánosan „partnerükkel”, ugyanakkor akadnak olyanok, akik akár saját családjuk előtt is vállalják bizarr kapcsolatukat. Közéjük tartozik Masayuki Ozaki, a 45 éves fizioterapeuta, egyike azoknak a japán férfiaknak, akikről az AFP fotósa, Behrouz Mehri sorozata készült. Masayuki házassága nemrég ment tönkre. Elmondása szerint feleségével közös gyerekük születése után szűnt meg teljesen a szexuális életük. A magány elől a szexshopba menekült, itt „ismerte meg” Mayut. A baba – társaihoz hasonlóan – majdnem tökéletes illúziót kínál.
Zoom
Az embernagyságú, szilikonból készült figuráknak hajlítható váz az alapjuk, bőrük szinte az emberéhez hasonló finomságú, és meglepően természetesnek látszik a tekintetük. És számos előnyt kínálnak – legalábbis azoknak, akik elégedetlenek a valódi, sokszor kiábrándítóan összetett és küzdelmes élményekkel –, fejük és intim testrészük is cserélhető.
Zoom
Masayuki annyira nem szégyelli mesterséges kedvesét, hogy egy fedél alatt lakik vele, valamint nejével és lányával. Utóbbiak eleinte hevesen tiltakoztak a különös életközösség ellen, ám mostanra elfogadják a szokatlan lakótársat. A férfi kerekesszékben viszi sétálni a bábut, öltözteti, ékszerekkel is kedveskedik neki.
Zoom
Hasonlóan lelkesen szervez közös programokat szilikonpartnerének a fotósorozat egy másik szereplője, a 62 éves Sanji Nakajima. Együtt fürödnek, és a férfi szörfözni is elviszi a műnőt. A különös – és nyugodtan mondhatjuk, beteges – vonzalom miatt Sanji Nakajima családja széthullott. Felesége elhagyta, fia elfogadja apja választását, ám lánya megszakította vele a kapcsolatot.
Zoom
Hosszasan lehetne elemezni a fenti jelenség okait és következményeit, és nem is lenne haszontalan. Már csak azért sem, mert a nyugati világban is számos olyan elemzés lát mostanában napvilágot, amely arra figyelmeztet: az egyre tökéletesebb virtuális szemüvegek és a pornográfia élményének összekapcsolása Amerikában és Európában is azt eredményezi, hogy fiatalok tömegei fordulnak el a valós, kézzelfogható, mondjuk úgy, hús-vér emberi kapcsolatoktól.
Zoom
Zoom
Szathmáry István Pál - MN Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready