2017. augusztus 22., kedd, Menyhért, Zombor napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
08:10 Hatalmas kártérítést fizethet egy rákos nőnek a Johnson & Johnson07:27 Elektromos teherautókat gyárthatnak Hegyeshalomnál06:56 Trump azt mondja, ő nem akar demokráciát exportálni22:37 Váltás több magyar nagykövetség élén22:29 "Műveleti szünet" van az amerikai haditengerészetnél22:12 Oroszország kifizette az utolsó szovjet tartozást21:30 A nyugdíjasok lesznek a Fidesz legújabb "tájékoztató kampányának" célcsoportja - telefonon fogják a Jobbik ellen uszítani a legfélelmetesebb választói réteget21:20 Törölték Toroczkai 104 ezer ember által kedvelt Facebook-oldalát - de úgy tűnik, csak ideiglenesen21:07 Milyen érdekes: a zsidó konföderációs rabszolgatartó szobrát nem bántják20:50 Megvan az új washingtoni orosz nagykövet20:15 Már nem gyanúsított a BKK jegyrendszerét átverő fiatal20:05 "A nemzetbiztonság rovására is" - a pápa most már egyértelműen szorgalmazza a terroristák Európára szabadítását19:48 Lelőtték a barcelonai merénylet elkövetőjét19:20 Az igazságot is meg lehet szokni: Nagy-Magyarország térkép lóg a tót pénzügyminiszter irodája falán19:14 Nem akarták megfosztani a kényelemtől: kokainos Ricsi házi őrizetből folytathatja az illetékesek befolyásolását
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Külföld :: :: Hozzászólások

Nem csak Európa radírozza le magát a térképről: a hajdan félelmetes harcos japán férfiak közül egyre többen élnek szexbabákkal

Reklám

A felkelő nap országában egyre több férfi fordul el a társas kapcsolatoktól vagy lép ki a házasságából. Közben ugrásszerűen emelkedik a szinte megszólalásig élethű, eredetileg szexuális célokra gyártott babák száma, melyek vásárlói közül egyre többen nemcsak az ágyukat, hanem életüket is megosztják velük.
Zoom
Miközben kesergünk az európai demográfiai mutatók nem éppen daliás alakulásán – joggal –, Japán lakossága lényegében elnéptelenedésre ítéli hazáját. A már unalomig ismételt, közhelyszerű megállapítások a japánok nyugati szemmel is ijesztően felgyorsult életéről és a szinte elviselhetetlen munkaterhekről szembetűnően éreztetik hatásukat: a japán nemzeti népegészségügyi intézet legfrissebb kutatása szerint a vizsgálatban részt vevő felnőtt, 18 és 34 év közötti férfiak hetven, míg a nők hatvan százaléka nem él kapcsolatban, miközben 43 százalékuknak még semmilyen szexuális tapasztalata nem volt.
Zoom
Nem véletlen, hogy a demográfusok megkongatták a vészharangot: 2015-ben az országban nagyjából egymillió gyerek született, és 1,3 millióan hunytak el. Rá egy évvel a születések száma – évtizedek óta először – egymillió alá zuhant. A jelenlegi kormány tetemes anyagi ráfordításokkal kívánja megváltoztatni a kedvezőtlen tendenciákat, de már korábban is történtek ilyen kísérletek: 2010-ben például iskolai foglalkozás indult, melynek keretében a fiúkat készítik fel későbbi férji szerepükre.
Zoom
Van egy másik, első ránézésre kevésbé riasztó, mégis elszomorító és szociológiailag legalább annyira tanulságos számadat is. Évről évre ezres nagyságrendben kelnek el a szexbabák Japánban. A legtöbben nem szívesen mutatkoznának nyilvánosan „partnerükkel”, ugyanakkor akadnak olyanok, akik akár saját családjuk előtt is vállalják bizarr kapcsolatukat. Közéjük tartozik Masayuki Ozaki, a 45 éves fizioterapeuta, egyike azoknak a japán férfiaknak, akikről az AFP fotósa, Behrouz Mehri sorozata készült. Masayuki házassága nemrég ment tönkre. Elmondása szerint feleségével közös gyerekük születése után szűnt meg teljesen a szexuális életük. A magány elől a szexshopba menekült, itt „ismerte meg” Mayut. A baba – társaihoz hasonlóan – majdnem tökéletes illúziót kínál.
Zoom
Az embernagyságú, szilikonból készült figuráknak hajlítható váz az alapjuk, bőrük szinte az emberéhez hasonló finomságú, és meglepően természetesnek látszik a tekintetük. És számos előnyt kínálnak – legalábbis azoknak, akik elégedetlenek a valódi, sokszor kiábrándítóan összetett és küzdelmes élményekkel –, fejük és intim testrészük is cserélhető.
Zoom
Masayuki annyira nem szégyelli mesterséges kedvesét, hogy egy fedél alatt lakik vele, valamint nejével és lányával. Utóbbiak eleinte hevesen tiltakoztak a különös életközösség ellen, ám mostanra elfogadják a szokatlan lakótársat. A férfi kerekesszékben viszi sétálni a bábut, öltözteti, ékszerekkel is kedveskedik neki.
Zoom
Hasonlóan lelkesen szervez közös programokat szilikonpartnerének a fotósorozat egy másik szereplője, a 62 éves Sanji Nakajima. Együtt fürödnek, és a férfi szörfözni is elviszi a műnőt. A különös – és nyugodtan mondhatjuk, beteges – vonzalom miatt Sanji Nakajima családja széthullott. Felesége elhagyta, fia elfogadja apja választását, ám lánya megszakította vele a kapcsolatot.
Zoom
Hosszasan lehetne elemezni a fenti jelenség okait és következményeit, és nem is lenne haszontalan. Már csak azért sem, mert a nyugati világban is számos olyan elemzés lát mostanában napvilágot, amely arra figyelmeztet: az egyre tökéletesebb virtuális szemüvegek és a pornográfia élményének összekapcsolása Amerikában és Európában is azt eredményezi, hogy fiatalok tömegei fordulnak el a valós, kézzelfogható, mondjuk úgy, hús-vér emberi kapcsolatoktól.
Zoom
Zoom
Szathmáry István Pál - MN Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2017 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready