A Michigani Egyetem egyik doktorandusza, aki az egyetemen szociológiát tanít, azt állítja, hogy a "heteronormalitás" beszennyezi az óvodai nevelést, ami negatívan befolyásolja a gyerekek nemi fejlődését. Magyarul: ha a fiúk autóval, karddal, a lányok babával, egymás között pedig papás-mamást játszanak, akkor sérül a gyerekek joga a genderkonform nevelésre.
A balliberális genderideológiában a heteronormalitás azt jelenti, hogy a férfiak férfiasan és férfiként viselkednek, a nők nőként és nőiesen, és egyszer apa és anya válnak belőlük. Mindez nagyon maradi, majdhogynem náci ideológia. A polkorrekt ember ma különböző nemi identitásokkal rendelkezik. Heidi Gansen szociológus szerint az erre való nevelést már az óvodás korban el kell kezdeni.
A szociológus, akinek valószínűleg testsúlyából fakadnak komplexusai, ez év július 14-én publikált egy cikket a michigani óvodások vizsgálatáról.
Zoom
Gansen úgy látja, az óvoda fenyegeti a szociális igazságosságot, mert a mindennapi gyerekjátékok egy bizonyos nemi identitás elfogadására ösztönzik a gyerekeket.
Gansen megfigyelte például, hogy az óvodások papás-mamás játékában a fiúk papát, a lányok mamát akarnak játszani. A szociológus hiába kért például egy kislányt, hogy játsszon papát, a kislány ezt visszautasította. A gyerekek nem engednek meg cross-gender szerepeket, állapítja meg. (A kis fasiszták, ki hitte volna!)
Szerencsére a gyerekek gondolatvilága még egészségesebb, mint a felnőtt társadalomé, amely eltűri az ilyen szerencsétlen alakok, mint Gansen ámokfutását, sőt, adott esetben hasra is esik előttük, merthogy doktorált szociológusok, és az egyetemeken tanítanak.
Ezután Gansen klasszikus gyerekmeséket vizsgált, és megállapította, hogy a heteronormatív szerepjátékok miatt ezek szintén veszélyesek a szociális igazságosságra. Sőt, mindezeken túl, a tanító nénik és óvónők is bűnösek (nácik!), mert visszatartják a gyerekeket a különböző genderszerepektől.
Magyarul, Gansen azon akadt ki, hogy a 3 éves gyerekek miért nem játszanak buzit és egyéb genderhulladékot. Szerinte ezek a gyerekek annyira agymosottak, hogy azt gondolják, hogy csak lányokból lehetnek anyák és csak fiúkból apák.
De sebaj, Gansennek van megoldása a problémára.
A tanító nénik (bácsik) és óvónénik (bácsik) feltörhetik ezeket a konzervatív nemi szerepeket, amennyiben a gyerekeknek beszélnek a buziházasságokról, vagy eltűrik, hogy mindezt a balliberális szociológia-hallgatók tegyék meg az óvodában, iskolában.
Ezen kívül javasolja, hogy a nevelők küldjék a gyerekeket olyan játékokba, amelyek a másik nem jellegzetes játékai.
Ez azt jelenti, hogy ha az óvó néni elkapja a kis náci lánykát, hogy babával játszik, ki kell vennie azt a kezéből, és oda kell küldenie a fiúkhoz focizni.
Egy díjazott rövidfilm is fog segíteni a maradiság leküzdésében, ugyanis a homoszexualitást népszerűsíti a kisgyerekek között.
Zoom
A film napok óta listavezető a Youtube-on, és mindössze néhány nap alatt 23 millió kattintást generált, ebből is látható, hogy - természetesen megfelelő propaganda mellett - milyen félelmetes a hatékonysága.
Zoom
A Szívverés (In a Heartbeat) c. animációs film egy kis óvodás homokos történetét meséli el, "szerelmes lesz" egy másik kisfiúba, abnormális érzelmei pedig végül viszonzásra találnak, ez a "bátorítás" a filmcske üzenete.
A Facebook és YouTube olyan emberek kezében van, akik az ilyen moslékot népszerűsítik, persze csak a mi kisgyerekeink számára. Mindezt olyanok vitelezik ki, akik a pszichológiai manipuláció mesterei, azaz pontosan tudják, hogyan dolgozik egy kisgyerek agya. Ha egy kisgyereknek a Csillagok háborújáról mesélünk, akkor csillagharcos akar lenni, ha cowboy-filmet néz, akkor hős cowboy. Ha a kisfiú megnézi a Szívverést, akkor könnyen lehet, hogy egy másik kisfiúba szeretne beleszeretni, mert olyan hangulatos volt az a rajzfilm. A homopropaganda szándéka nem az, hogy toleranciára és elfogadásra neveljék a gyerekeket, hanem, hogy buzikká tegyék őket.
Zárszóként pedig álljanak itt Jézus szavai:
Aki megbotránkoztat csak egyet is ezek közül a kicsik közül, akik hisznek bennem, jobban járna, ha malomkövet kötnének a nyakába és a tenger fenekére vetnék. (Máté 18.6)
Szeged, 2017. augusztus
Közzéteszi: Bálint József
(Kuruc.info)
Források: