2020. október 31., szombat, Farkas napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:38 Korlátlan magzatgyilkolászásért tüntetnek tízezrek Varsóban22:11 Különleges öngyilkossággal próbálkozott egy tanár Brüsszel terroristakeltetőjében22:02 Továbbra sem könnyű a felvidéki sovinisztáknak: még mindig magyar (eredetű) a tíz leggyakoribb családnév21:53 Lukasenka a hatósági fellépés fokozásával fenyegetőzött21:37 Nyugodtan taposhatja a megszállók bocskora az úzvölgyi temetőt, hiszen ortodoxok21:10 Gréta még próbálkozik, de nagyon visszaesett a slágerlistán21:06 Moszkvában novemberben megkezdődhet a tömeges oltás20:43 Belgium is tovább szigorított20:12 Meghosszabbították a szükségállapotot Csehországban19:57 Elítéltek egy brazil drogfutár nőt Budapesten19:34 Igazán rendes volt ez az egyiptomi: mészárlás helyett ő csak a rómaiak autóit vette kezelésbe19:05 Brahim Ausszaui nem buta ember18:50 Eközben Romániában18:37 Hazaengedték a kórházból a csepeli polgármestert18:25 Tárgyalások kezdődtek az örmények és az azeriek között
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

Momemtum-jelölt lett az egykori Fidesz-tag, exjobbikos MSZP-támogatóból

Reklám

Sajátosan kanyargó életúttal rendelkező politikust igazolt le a Momentum Pécsett. A SzabadPécs hírportál azzal a címmel tette ki értesülését, hogy Páva Zsolt volt kampányfőnöke, a Fidesz volt országgyűlési képviselője, Körömi Attila lesz a Momentum egyik baranyai jelöltje 2018-ban. Körömi egyébként 2004-es, Fideszből történt távozásakor a Jobbik képviselőjévé vált, akkor, amikor a párt még benn sem volt az Országgyűlésben, egyben a nemzeti párt pécsi alapszervezetének elnökeként politizált tovább.
Zoom
Körömi Attila (Kép: Hír TV)
A nemrégiben momentumos jelöltté vált Körömi szerint azért esett a választása a friss Momentumra, mert „mindemellett ő azt az általános érzületet tudja támogatni, hogy az országban a gondok és a bajok túlnőttek már a korábbiakon, túlnőttek azon, hogy jobb- vagy baloldali értékrendű-e valaki, túlnőttek a megosztottságon. Nagyon sok ember van az országban ma már, aki azt mondta, elég abból, ami ’90 óta zajlik eben az országban, és ezért tiszta és őszinte politikára van szükség, amit ő a Momentumban lát”.
Az MSZP-s Szilit is támogatta
2006-ban Körömi MIÉP–Jobbik közös jelöltként szerepelt a Jobbik portálján, azonban végül függetlenként indult, és így söpört be 1,9 százaléknyi szavazatot. 2005-ben azzal kerül be a hírekbe, hogy Sólyom László helyett az MSZP jelölte Szili Katalinra adta a voksát az államfőválasztáson, ahogyan a pécsi polgármester-választáson is Szili Katalint támogatta.
2004-es, a Jobbik.hu-nak adott interjúban annak adott hangot, azért esett a választása a Fidesz után a Jobbikra, mert olyan politikai erőben kívánt tovább politizálni, amely markánsan képviseli a nemzeti érdekeket: „Én azért váltottam, mert a Fidesz átalakításának jelentősége mellett meggyőződésem, hogy szükség van olyan pártra, amelyik határozottabban kisebb kockázatok nélkül tudja továbbra is felvállalni és képviselni a nemzeti értékeket és érdekeket” – fogalmazott akkor Körömi. Az MTI szerint pedig azt mondta, „a Jobbik Magyarországért Mozgalomhoz csatlakozva jobban tudom szolgálni a büszke, erős és független Magyarország, a nemzet ügyét”.
"Az ember maximum egyszer válthat pártot"
Körömi Attila mondatai érdekes fényben jelennek meg, hogy a Momentum Mozgalom helyi jelöltje lesz a 2018-as választásokon: „A Jobbikhoz való csatlakozás pillanatában egy dolgot azonnal megéreztem, az ember maximum egyszer válthat pártot. Ennek még lehet oka. De ez többször elképzelhetetlen, még saját oldalon belül is. A megélhetési politizálás ingét az vegye magára, aki úgy érzi.”
(Híradó nyomán)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready