Az egyik kereskedelmi tévén futó valóságshow egykori szereplője szerint egy "híres" ember zsarolta meg őt azzal, hogy tönkreteszi a karrierjét, ha nem lesz a szeretője. A hölgy a posztjában konkrét nevet nem írt, az Indexnek adott nyilatkozatában azonban bevallotta, hogy Havas Henrikről van szó - írja a Híradó.
Az egyik kereskedelmi csatornán futó valóságshow egykori szereplője a Facebookra kitett posztjában írta le, hogy egy ideig egy köztiszteletben álló, híres ember személyi asszisztenseként tevékenykedett, ez a személy azonban megzsarolta őt azzal, hogy ha nem lesz a szeretője, tönkreteszi a karrierjét.

Baukó Éva
“Azóta is mindig görcsbe rándul a gyomrom, ahányszor meglátom ezt az embert a tévében. Azt az embert, akiben megbíztam, akire végtelenül felnéztem és akit tiszteltem… A nevét még nem írom le, de biztos vagyok benne, hogy magára ismer… És üzenem neki: tudom, hogy másoknak is tönkretetted az életét! ” – írja Baukó Éva egykori valóságshow-szereplő a posztban.
Az egykori valóságshow-szereplő ugyanakkor az Indexnek telefonon elismerte, hogy Havas Henrikről van szól. A történet már hat évvel ezelőtt is napvilágot látott. Arra a kérdésre, hogy ezt most miért eleveníti fel újra, a valóságshow szereplője azt mondta, azért mert akkoriban ez még senkit sem érdekelt.
Enyhe ellentmondás fedezhető fel viszont  a "celeb" egyik novemberi, a Bors nevű bulvárlapnak adott nyilatkozatával, melyben jövőbeli terveiről beszélt:
– Szeretnék visszatérni a kép­ernyőre. Jövő hónapban lesz egy szereplésem, de még nem árulom el, hogy micsoda, legyen meglepetés. Legszívesebben műsort vezetnék, de engem sajnos nem molesztált senki.
Az N1 TV vasárnapi műsorában egyébként arról is kérdezték Havas Henriket, hogy nem tart-e attól, hogy a Vona-könyv megírása miatt a Habony-gépezet rászáll az egyébként eddig minden rendszerben és kormány alatt ügyesen lavírozó újságíróra, akkor Havas többek között azt felelte, nem hinné, hogy Orbán Viktor áldását adná Habony Árpádnak, akit ő egyébként találóan "tanyasi Finkelsteinnek" (többek között Orbán és Bibi Netanjahu nemrég elpatkolt, homokos zsidó kampányguruja - a szerk.) titulált, hogy vele szórakozzanak. "Ennyire tetű még nem lehet az ő környezete sem" - vélte Havas. Persze lehet, hogy tévedett.
(Kuruc.info)