A stúdió és a producer szerint is nagy favorit a sármos brit titkos ügynök szerepére egy 45 éves néger, Idris Elba.
Idris Elba legutóbbi Instagram-bejegyzésével komolyan fellelkesítette rajongóit, mely miatt most az a hír járja, hogy ő lehet az új 007-es ügynök.
“A nevem Elba, Idris Elba” – szól saját nevével a James Bond-féle bemutatkozás. A 45 éves színész már a sokadik jelölt a szerepre, melyet évek óta Dainel Craig alakít.
A Bond-film producere, Barbara Broccoli a napokban meglepő nyilatkozatot tett, talán ezért is posztolta Idris azt, amit:
“elérkezett az idő egy nem fehér bőrű James Bondhoz”.
A filmes szerint Elba nagy favorit, sokan szeretnék őt főszereplőnek, ez már négy évvel ezelőtt is top téma volt, amikor őt is említő levelek szivárogtak ki a Craiget követő lehetséges színészekről.
A nyár elején egy korábbi 007-es, Pierce Brosnan nyilatkozta azt, hogy ő Tom Hardynak adná a szerepet, de olyan pletykák is felröppentek, hogy szükség lenne némi csavarra, így a 26. filmben női ügynök szerepelne.
Zoom
Idris Elba - őfelsége sármos brit titkos ügynöke
Craig tavaly augusztusban erősítette meg, hogy visszatér a 007-es szerepében. Korábban a Casino Royale, a Quantum csendje, a Skyfall és a Sprectre – A Fantom visszatér című epizódokban láthatta a közönség őfelsége titkos ügynökeként. Utoljára tehát a 25. Bond-moziban láthatjuk - a jelek szerint utolsó fehér főszereplőként -, melyet Danny Boyle rendez, és melynek bemutatását 2019. október 25-re tervezi a stúdió.
(Híradó nyomán)