A Mi Hazánk elnökének Facebook-bejegyzése:
1. ...mert az Európai Ügyészség a lisszaboni szerződés alapjain nyugszik, amely felszámolná a nemzetállamokat, és az Európai Egyesült Államok irányába mutat, amely egy központi, idegen irányítású birodalom terve, mely ugyanakkor nem foglalkozik például az EU-n belüli jövedelem-különbségek felszámolásával. A Mi Hazánk a nemzetek Európáját, az európai népek kölcsönös tiszteleten alapuló együttműködését támogatja, nem egy identitás nélküli gyarmatosító birodalom tervét, amelyet valójában néhány bankház irányít.
2. A Magyar Korrupcióellenes Ügyészséget nem egy személy, hanem paritásos elv alapján, egy grémium vezetné, amelybe a kormány és az ellenzék egyenlő arányban delegálna tagokat, akik mindannyian azonos jogkörrel indíthatnának eljárásokat.
3. Az Európai Ügyészséget egy Luxemburgban székelő "európai főügyész" irányítja, aki ugyanúgy csak papíron független az EU-t uraló liberális diktatúrától (a koalíciót alkotó Európai Néppárt, a Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetsége és a Liberálisok és Demokraták Szövetsége Európáért minden átfogó kérdésről ugyanazt vallják, valójában mindannyian liberálisok), mint itthon Polt Péter a Magyarországot teljhatalommal kormányzó Fidesztől. Ahogy a jelenlegi magyar ügyészség tud szelektíven, a Fidesznek kedvező politikai iránymutatások mentén működni, ugyanúgy tud az Európai Ügyészség is.
4. A Mi Hazánk a Magyar Korrupcióellenes Ügyészséggel való szoros együttműködés kialakításával, az OLAF (Európai Csalás Elleni Hivatal) hatáskörét növelné.