Bezár!
2019. május 23., csütörtök, Dezső, Dés napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:27 Szeretik Rogánék a drága Audikat - használni is, és a vagyonnyilatkozatból "kifelejteni" is10:12 Már az is baj, ha kábítószer helyett sütőport kapnak az erőforrások09:54 Gaudi: a törökszentmiklósi és a Facebook-tiltás eggyel több ok arra, hogy a Mi Hazánk ott legyen az EP-ben09:22 Hazaküldtek néhány bevándorlóbűnözőt a németek, de ez csak csepp a tengerben09:04 Kifosztás: K******* és társa félmilliótól szabadított meg egy nyírmártonfalvi lakost08:37 "Kuruc.info-szintű" Facebook-cenzúra sújtja a Mi Hazánkat: még Toroczkai arcképét és a párttal kapcsolatos bejegyzéseket is törölgetik08:16 Az RTL Klub nézői megtudhatták, hogy a Mi Hazánk megfékezné a c************t07:47 Haftár tábornok kizárta a fegyverszünetet Líbiában07:33 Újabb biológiai szúnyoggyérítés lesz a Balatonnál06:55 A gazdáknak nincs pénzük arra, hogy alternatív tojótyúktartásra álljanak át22:32 Kövér Lászlónak hősies küzdelem árán újfent sikerült háttérbe szorítania antikommunista énjét21:44 Csöcsörészés tehet be a svéd radikálisoknak az EP-választáson21:17 Toronymagasan vezet Zelenszkij pártja20:59 Amikor a turista véletlenül no-go zónára lel20:33 Megérkezett Androidra az "ultraprivát" Tor böngésző
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

Jakab Péter azt mondja, nem ők változtak meg EU-ügyben, az unió lett jobbikos

Reklám

Az M1 Ma Este című műsorának vendége volt Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezető-helyettese. A műsorvezető a "holokauszt magyar áldozatainak" emléknapja alkalmából arra volt kíváncsi, hogy a Jobbik a többi párttal ellentétben miért nem adott ki közleményt az emléknappal kapcsolatban. Emlékeztette arra, hogy Vona Gábor, a párt egykori elnöke a hanuka alkalmából személyesen kereste meg az ünnepelő zsidó közösséget.
A politikus azonban erre nem adott választ, helyette utalt arra a videóra, amelyben Pócs János fideszes országgyűlési képviselő beültet egy cigányt a kemencébe. Jakab Péter szerint a fideszes képviselő ezzel "azokra az időkre emlékeztetett, mint amelyekről jelenleg a megemlékezés zajlik".
Hangsúlyozta, hogy a Jobbik programjának egyik sarkalatos kérdése, hogy csatlakozunk-e az Európai Ügyészséghez, vagy sem. A műsorvezető felidézte, hogy 2012-ben a Jobbik még EU-s zászlót égetett, és akkor még Magyarországot ki akarták vezetni az Európai Unióból. Most pedig Európai Ügyészséget akarnak, és gyakorlatilag együttműködnek a magyarországi baloldallal.
Jakab Péter az elhangzottakra azt reagálta: ez azért történhetett így, mert
időközben megváltozott az Európai Unió.
Brüsszel például "felkarolja a Jobbik által fontosnak tartott bérunió témáját", a bérkiegyenlítés kérdését...
Azé', me' zsidó vagyok?!
Jakab egyébként már az antiszemita kártyát is egész ügyesen használja, ezt mondta a műsorvezetőnek:
Én nem tudom, az között van-e összefüggés, hogy nekem zsidó felmenőim vannak, és önök itt hazudnak rólam a televízióban, lehet-e emögött valamiféle hátsó szándékot feltételezni.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready