2020. június 3., szerda, Klotild, Cecília, Zille napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
11:44 A honvédség utánpótlását könnyítő törvényt fogadtak el11:20 Dúrónak nemcsak a patai cigánysorra volt gusztusa elmenni, Vadaival is leülne vitázni11:03 Fehér, azaz rasszista volt a kerekesszékes nő - ellátták a baját az igazságszerető afroamerikai szabadságharcosok10:44 Itt teremnek a jövő raj sofőrjei: ez a derék KRESZ-király is már a nyolcadiknál tart10:23 Jakab szélsőbaloldali alakulattá züllesztette a Jobbikot - közölte egy alapszervezet, majd ők is feloszlottak10:00 Továbbra is a hazafiakat tekintik ellenségnek: vádat emeltek a Horthy-megemlékezésen részt vevő gárdisták ellen09:37 Ezért jó küzdősportot tanulni: 34 éves bicskás cigányasszonyt állított meg egy fiatalkorú lány09:32 Meghalt 2 idős, krónikus beteg, 3931-re emelkedett a fertőzöttek száma09:11 Floridai seriff: lőjék le bátran a házba betörő fosztogatókat!08:49 Visszatért a növekedési pályára a kínai szolgáltatóipar májusban08:12 A párizsi fekáknak is eszükbe jutott, hogy itt a jó ürügy egy kis gyújtogatásra07:55 Minnesota állam vizsgálatot indít, hogy kiderítsék, rasszisták-e a rendőrök (vagy tényleg több a néger bűnöző)07:45 Ingyenes filmek a Budapesti Távmoziban07:31 Megújult az Országos Vérellátó Szolgálat honlapja07:28 Trianon-emlékmenet csütörtökön
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

Jakab Péter azt mondja, nem ők változtak meg EU-ügyben, az unió lett jobbikos

Reklám

Az M1 Ma Este című műsorának vendége volt Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezető-helyettese. A műsorvezető a "holokauszt magyar áldozatainak" emléknapja alkalmából arra volt kíváncsi, hogy a Jobbik a többi párttal ellentétben miért nem adott ki közleményt az emléknappal kapcsolatban. Emlékeztette arra, hogy Vona Gábor, a párt egykori elnöke a hanuka alkalmából személyesen kereste meg az ünnepelő zsidó közösséget.
A politikus azonban erre nem adott választ, helyette utalt arra a videóra, amelyben Pócs János fideszes országgyűlési képviselő beültet egy cigányt a kemencébe. Jakab Péter szerint a fideszes képviselő ezzel "azokra az időkre emlékeztetett, mint amelyekről jelenleg a megemlékezés zajlik".
Hangsúlyozta, hogy a Jobbik programjának egyik sarkalatos kérdése, hogy csatlakozunk-e az Európai Ügyészséghez, vagy sem. A műsorvezető felidézte, hogy 2012-ben a Jobbik még EU-s zászlót égetett, és akkor még Magyarországot ki akarták vezetni az Európai Unióból. Most pedig Európai Ügyészséget akarnak, és gyakorlatilag együttműködnek a magyarországi baloldallal.
Jakab Péter az elhangzottakra azt reagálta: ez azért történhetett így, mert
időközben megváltozott az Európai Unió.
Brüsszel például "felkarolja a Jobbik által fontosnak tartott bérunió témáját", a bérkiegyenlítés kérdését...
Azé', me' zsidó vagyok?!
Jakab egyébként már az antiszemita kártyát is egész ügyesen használja, ezt mondta a műsorvezetőnek:
Én nem tudom, az között van-e összefüggés, hogy nekem zsidó felmenőim vannak, és önök itt hazudnak rólam a televízióban, lehet-e emögött valamiféle hátsó szándékot feltételezni.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready