Az ebben segítő listát az antigender.org kezdte összeállítani, mert fontosnak tartják, hogy a köcsöglobbi erőszakos nyomulását segítő, azt támogató szervezetek, vállalkozások, médiumok mindenki előtt ismertek legyenek. Ők ugyanis a mozgatói annak, hogy ez a kártékony tevékenység erősödhet.

Illusztráció: Shutterstock
Az átlagember sokszor nem is tudja, hogy ha vásárol egy terméket vagy szolgáltatást, éppen egy deviáns-propaganda támogató zsebébe teszi a pénzt, így közvetve ő maga is támogatója lesz a fertőzés terjesztésének - írják, hozzátéve: itt az idő, hogy bojkottot hirdessünk az "LMBT-lobbi" tevékenységét támogató vállalkozások, médiumok, szervezetek ellen.
Azt is megjegyzik: bárki megteheti, hogy levelet ír nekik, kifejezve tiltakozását, és közölve velük, hogy a jövőben nem tart igényt szolgáltatásaikra, mivel csalódott bennük, megtudva, hogy a társadalmi felforgatás mellé álltak. Mivel valószínűleg ezek közül sok csak a haszonszerzés reményében dörgölőzik az "LMBT-lobbihoz", a tömeges tiltakozás számos ilyen vállalkozást jobb belátásra bírhat a jövőben, a továbbiakat pedig elriaszthatja a deviánsok nyílt támogatásától.
A lista, elérhetőségekkel együtt ide kattintva érhető el.
Frissítés: Nagyvállalatokkal bővült a lista
Az érintett "LMBT-lobbit" és a "Pride-ot" támogató  cégek szolgáltatásainak és termékeinek kerülését javasolják.
Figyelemre méltó, hogy a MOL-csoport is szerepel a listában. Érdemes lenne tiltakozó levelek tömegeivel elárasztani őket, hogy mint jelentős magyar gyökerű óriáscég, hagyjanak fel ezzel a támogatással! - írják.
A honlap szerint a lista tovább fog bővülni.
2. frissítés: Végleges a lista, amennyire az lehet...
Több olyan szervezet is szerepel rajta, amely a saját lajstromukról lemaradt. Egy gyors kereséssel könnyen meg lehet rajta találni a kerülendő buzilobbi-támogatókat.
A buzipropagandistáknak van saját gyűjtése is: Idén is büszkén listázták magukat a ferde hajlamokat támogatók