Bezár!
2019. november 12., kedd, Levente, Tihamér napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:38 Zavargások voltak Bolíviában Morales lemondását követően22:17 A krokodil nem szereti, ha nyomják a szemét21:31 Bedobott néhány felest, hogy legyen mersze felhívni a rendőrséget - végül túl sok bátorságra tett szert21:20 "Nagyon szerettük egymást" - mondta lefejezett menyasszonyáról a Napóleon-szakértő21:16 Lengyel, magyar - két jó barát21:00 Egyetértett Putyin és Merkel az ukrajnai rendezés mikéntjében20:42 Dánia nem várja tárt karokkal a törökök által kitoloncolt dzsihadistákat20:16 Berlusconi inkább hallgatott a maffiáról19:27 Putyin: tovább lopnak a Vosztocsnij űrrepülőtéren18:52 Választási rejtély: román szavazatok ezreit zsebeli be rendszeresen az RMDSZ18:29 A Mirkóczki helyére ülő kádert sem hozza zavarba a valóság: "a Jobbik visszaküzdötte magát a legerősebb ellenzéki párt szerepkörébe"18:06 Isten éltessen, Lengyelország!17:28 Káposztáshordó volt a szavazóurna egy román településen16:41 Aszad nem hiszi, hogy a jenkik valóban végeztek az IÁ-vezérrel16:26 Képmutatásból jeles: a Jobbik beköltözik Gyurcsány házába, majd felháborodást színlel a többi lakó miatt
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

A bűncselekménynek nincs neme - harsogja az Europol a kvótaegyenjogúság jegyében

Reklám

Rögös volt az út a szüfrazsettektől kezdve a traktoroslányokon, majd a kvóta-hadügyminisztereken át a férfivá operált kreatúrák szülőszobában való megjelenéséig, de a harc nem állhat meg, az még mindig a végső. A kvótaegyenjogúság kísértete végre a bűnüldöző szervek segítségével is bejárja Európát, hiszen ha újhullámú eszméről van szó, legyen mindjárt nemzetközi is: az Europol szervezett egy kampányt azt bizonyítandó, hogy a nemek közötti egyenlőség a bűnözők között sem álom többé. Alább a Police.hu cikke.
Az Europol legújabb kampányában a tagországok rendőri szervei összesen 22 EU-állam legkeresettebb női bűnözőjét körözik.
A nők, a férfiakhoz hasonlóan képesek súlyos bűncselekmények elkövetésére? Az „Európa legkeresettebb” honlapján található női szökevények azt bizonyítják, hogy képesek. Az EU bűnüldöző szervének új kampányában szereplő bűnözőket – mindkét nem tagjait – olyan súlyos bűncselekmények miatt keresik, mint a gyilkosság, a drogkereskedelem, a csalás, a lopás és az emberkereskedelem. Az önök információira van szükségünk, hogy segítségükkel a nyomukra akadhassunk, és felelősségre vonhassuk őket a tetteikért.
A fókuszban a bűncselekmény mögötti történet áll, így kezdetben egy álarc takarja a bűnözőt. Ahogy a történet halad előre, az álarc részei eltűnnek, és a „néző” tippelhet a bűnöző nemére.
A kampány célja (a kvótaérzékenyítésen túl - a szerk.), hogy minél több látogató keresse fel a www.eumostwanted.eu/crimehasnogender honlapot. A tapasztalatok azt mutatják, hogy minél többen látják a keresett szökevényeket, annál nagyobb az esélye, hogy valaki be tudja illeszteni a kirakós utolsó darabját, aminek segítségével sikerül a keresett személyt lokalizálni, majd letartóztatni. A honlapon közvetlenül, név nélkül lehet információkat küldeni közvetlenül a nemzeti nyomozóknak, akik a szökevényt keresik.
A magyarországi versenyző
Zoom
Dudás Ildikó, Magyarország legkeresettebb női bűnözője
Dudás Ildikót, a Veszprémi Törvényszék és a Győri Ítélőtábla ítélete alapján bűnsegédként elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette és más bűncselekmények miatt körözik, mivel a rá kiszabott 6 év fegyházbüntetését nem kezdte meg. Dudás 2010 tavaszától 2012 áprilisáig bűntársaival – különös tekintettel az élettársára – kereskedett speed, valamint ecstasy típusú kábítószerekkel a Balaton környéki lokálokban, és rendszeresen fogyasztotta is a szereket. A körözött nő és élettársa nemcsak a különböző szórakozóhelyeken, hanem gyermekeik jelenlétében, napközben az otthonukban is használták a fenti szereket, továbbá volt olyan alkalom, amikor a kábítószer átvételekor kiskorú gyermekeik is jelen voltak - zárja bemutatóját a rendőrségi közlemény.
Ha neme nincs is, színe egészen biztosan van a bűnözésnek
A végére pedig egy kis ízelítő néhány EU-tagállam legkeresettebb női bűnözői közül. A teljes lista a "Crime has no gender" honlapon tekinthető meg.
Zoom
A csehországi asszonyság

Zoom
Az echte francia versenyző

Zoom
Olaszország körözöttje

Zoom
Románia büszkesége

Zoom
Svédország is keresi lányát
(Kuruc.info)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready