2020. október 1., csütörtök, Malvin napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:34 "Megvédjük az édesanyákat az LMBTQP-szörnyektől!" - Toroczkai tüntetésre hív22:21 Vádat emeltek a portugál bevándorlási hatóság három munkatársa ellen, amiért halálra vertek egy ukrán férfit22:05 Vészhelyzet lép érvénybe Felvidéken21:50 Mindössze négy év fogházat kapott Molnár Ricsi - haza is engedték, mert amúgy is csak néhány hónapot kellene letöltenie21:36 EP-alelnök: "ki kell éheztetni pénzügyileg" Lengyel- és Magyarországot21:22 A Klubrádió és a 168 Óra nem lesz többé fegyver Slomó kezében az antiszemitizmus elleni harchoz20:55 A népmese napjára időzítve...20:42 Azerbajdzsán izraeli harci eszközökkel támadja az örményeket20:24 Az amerikai média egyöntetűen negatívan ítélte meg Trump és Biden első elnökjelölti vitáját20:12 Daganat vitte el a homokost, aki a világon elsőként gyógyult meg a HIV-fertőzésből19:52 Edzett, fehér, heteroszexuális férfiak üzentek a négygyermekes magyar családanyákat fenyegető férgeknek19:31 Bíróság elé állították az Audi igazgatótanácsának volt elnökét18:44 Tényleg nincs megállás? Már felolvasást is tartanak gyerekeknek a buzeráns királyfikról18:22 Drogos hulladékok a Nyugati téren: a faroklengetés rendben van, de a videózás sérti a jogaikat18:06 Az oláh szenátus vörös többsége ismét megszavazta a Trianon-törvényt
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

Születésnapi meglepetés - Heti progresszió (XXXIX. rész)

Reklám

Ha vasárnap, akkor Heti progresszió. Ne húzzuk az időt, nézzük, mivel borzolhatjuk a kedélyeket augusztus hónap első listájában!
3. Forró hétvégénk volt. Az ember ilyenkor vagy strandra vonul és víz mellett tölti a meleg napokat, vagy pedig otthon marad és pár sör, valamint egy könyv társaságában ki sem mozdul a jó esetben hűs otthonából. A remek idő és a napsütés jó kedvet szül, az ember ilyenkor hajlamos a laza, "minden rendben van" érzés elsajátítására. Minden és mindenki vidámabb ilyenkor, ezt pedig ez esetben érdemes szó szerint komolyan venni! Ugyanis a nyári buli még a Földközi-tengeren sem áll meg, vessünk egy pillantást ezekre a jókedvű bevándorlókra! Arcukon látszik, hogy a háború és nélkülözés elöl menekülnek. Még szerencse, hogy videót is rögzíteni képes telefonjaikkal megőrizték az utókornak veszélyes útjukat.
Bizonyára kiveszik majd részüket Európa építéséből és határozottan visszautasítunk minden olyan rosszindulatú megjegyzést, hogy csak szórakozni, nőzni és élősködni jönnének! Továbbá a koronavírus elleni intézkedések rájuk természetesen nem vonatkoznak és ez így is van rendjén! Aki mást mond, az rasszista! Olvasónknak köszönjük a híranyagot, ugorjunk is tovább!
Zoom
Már alig várja, hogy dolgozhasson! Igazi ezermester válik majd belőle! (Forrás: pi-news.net)
2. Gondolták volna, hogy már a szörfözés is rasszistának számít? Erre a forradalmi eredményre az SF Weekly nevű San Francisco-i lap jött rá. Twitter-bejegyzésükben is hangot adtak a felháborító ténynek, reméljük az illusztrációnak használt két női néger szörfös azért enyhít valamennyit az elnyomás súlyán. Ha eddig pedig nem találta volna ki a kedves olvasó, hogy miért is rasszista a szörfözés, akkor itt az egyszerű ám nagyszerű válasz is: nagy átlagban fehér, heteroszexuális férfiak űzik, ráadásul drága sport is, amit a szegények nem engedhetnek meg maguknak és hát az ő olvasatukban a szegény=néger, ugyebár.
Zoom
Ah, így már máris jobb! Csak fel ne falja őket egy kevésbé finnyás cápa! (Forrás: sfweekly.com/ Michaela Vatcheva)
Engem eddig valahogy elkerült a szörfözés veszélye (pedig nem vagyok néger), de erős a gyanúm, hogy a következő ügyeletes rasszista a fehér cápa lesz. Nem elég, hogy már a nevében is benne van a fehér szó, még alkalomadtán emberekbe is belekóstol. Például jó eséllyel szörfösökbe. S mivel a szörfösök csak fehérek lehetnek, a fehér cápa duplán kirekesztő, mivel csak fehérekből lakmározik. Ördögi kör!
1. Július 31-én ünnepelte a születésnapját J. K. Rowling, a világhírű Harry Potter-könyvek írója. Ám az utóbbi időben sokszor már nem is a fiatal varázsló kalandjai juthatnak eszünkbe az írónőről, hanem saját vesszőfutása az LMBTQ-lobbival vívott szélmalomharcban. Noha maga Rowling is elszánt liberális, az utóbbi időben meggyűlt a baja az elmebetegekkel. Erről bővebben itt és itt olvashatnak az érdeklődők. Úgy gondolom, jól ismerjük a balliberális forradalmi logikát, s tisztában vagyunk a ténnyel, hogy legalább akkora élvezettel falják fel egymást, mint természetes ellenségeiket. J. K. Rowling azóta a "transzközösség" első számú céltáblája lett, gyakran kell átélnie kisebb-nagyobb megaláztatásokat. S mivel ezeknek a patkányoknak még stílusa és minimális jó ízlése sincs, legújabb akciójukat az írónő születésnapjára tervezték – számol be róla a Humenonline nevű szennyportál. A dolog lényege, hogy valami Ben Tedds nevű félkegyelmű fiúcska (?) Rowling nevében 5 font adományt küldött egy transzközösséget támogató "segélyszervezetnek". Ahogy pedig az erről szóló Twitter-bejegyzése terjedni kezdett, a sok agyhalott barom tömeges adományozásba kezdett, szintén az írónő nevében. Látjuk, hogy kik ők valójában? Lelkük és testük romlottsága kiül bosszúálló és rosszindulatú cselekedeteikre is. Vajon megbánta már az írónő, hogy közösséget vállal(t) velük?
Ez volt mára a Heti progresszió, leveleiket továbbra is szeretettel várom a hetiprogresszio@protonmail.com címre! Jövő héten ismét találkozunk!
Ábrahám Barnabás – Kuruc.info
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready