2020. szeptember 24., csütörtök, Gellért napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
17:17 Azonosították az első magyarországi dinótojás-leletet17:02 Bemutatkozott hazánkban a Lynx harcjármű16:59 Borús, esős idő várható a hétvégén, lehűlés is lesz16:14 Egyre durvább a cigányok fogságába került milliárdos ügye: már azelőtt megölhették, hogy rágyújtották a kastélyát15:30 Müller: a PCR teszt mindenkinek ingyenes, akinél azt a háziorvos, járványügy, kórház indokoltnak tartja15:10 Orbán: a kvóta átnevezve is kvóta marad, és azt Magyarország ellenzi14:23 Kit is nyomnak itt el? Négy eljárás van folyamatban a vármegyés vezetővel szemben13:43 Méltó lobogót! - Visszahelyezné a címert Magyarország zászlajába a Mi Hazánk13:15 Felmentették Kovács Bélát a kémkedés vádja alól12:57 Egy izraeli városban a nőkről elnevezett utcák tábláin csak a családnevet szabad vastag betűkkel feltüntetni12:32 Százakat vettek őrizetbe az újabb tüntetéseken Fehéroroszországban12:17 Hat településen tartanak időközi önkormányzati választást vasárnap11:38 Így hajszoltak öngyilkosságba Amerikában egy fehért, aki életét védte a rátámadó drogos néger bűnözőtől11:23 Hidvéghi szerint óvatos optimizmusra ad okot az új migrációs paktum11:12 Fehér szamárcsikó született a debreceni állatkertben
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

Berlinben vaddisznó orozta el egy nudista férfi számítógépét (16+)

Reklám

Berlinben az antifa csőcselék randalírozásán kívül néha humoros, szívet melengető események is történnek. Mint például szerdán, amikor a Grunewald nevű városrészben egy nudista férfi laptopját egyszerűen elorozta egy vaddisznó. A középkorú, erősen pocakos úri ember a tolvaj nyomába eredt, s rövid hajsza után kezében a laptopjával tért vissza az Ördög-tó partjára. A komikus eseményről Adele Landauer, népszerű német színésznő fényképeket is készített – olvasható a Der Tagesspiegel honlapján és a művésznő Facebook-oldalán.
Zoom
Fotó: Adele Landauer
Az eset még szerdán délután történt, de a Der Tagesspiegel című újság csak tegnap adott hírt róla: a német főváros Grunewald nevű, erdős városrészében – Berlin Rózsadombján – levő Teufelssee (Ördög-tó) partján üldögélő nudista férfi laptopját egyszerűen elrabolta egy vaddisznó. A koca és két malaca az erdőből kisétált a tóparton sütkérezők közé, s zavartalanul belakmározták a meztelenkedő férfi maga mellett tartott pizzáját. Amikor a férfi észrevette, hogy vaddisznók lakmároznak a társaságában, fölugrott, mire az anyakoca megragadta a még érintetlen sárga nejlon tasakot is, benne a nudista személyi számítógépével.
Zoom
Fotó: Adele Landauer
A férfi anyaszült meztelenül a vaddisznók után iramodott, s a komikus jelenetet lefényképezte a szintén a tópartján napozó Adele Landauer, neves és népszerű német színművész. Később a színésznő a nudista férfi előzetes engedélyével közzétette a komikus fényképeket a Facebook-oldalán és az Instagramján. A képekhez fűzött magyarázatként a művésznő leírja, hogy a koca által meglopott férfi igen eltökélten rohant a vaddisznók után, s nemsokára vissza is tért az erdőből, diadalmasan fölmutatva a laptopot tartalmazó sárga nejlontasakot. A középkorú, pocakos nudista férfi nyilván nem érte utol a vaddisznót, hanem futtában a koca kiejtette szájából a tasakot, s így sikerült visszaszerezni a laptopot. Vagy a koca észrevette, hogy a tasakban nem élelem van.
Zoom
Fotó: Adele Landauer
Mindenesetre sárga tasakkal a vaddisznóüldözésből visszatérő férfit a többiek hatalmas ovációval köszöntötték a parton. Adele Landauer művésznőről sajnos nincs meztelenképünk, ezért a kedves olvasók elégedjenek meg a vaddisznót üldöző berlini férfi fotójával, valamint a művésznő kosztümös felvételével.
Zoom
Adele Landauer (fotó: castingvideos.com)
Ja, és még valami: Miután kikiáltják a Berlin Iszlám Tartományt, s bevezetik a sári’á muszlim törvénykezést, az Ördög-tó partján sem fognak meztelenkedni a németek. De a berlini erdőkben kószáló vaddisznókra is rossz napok várnak.
Hering J. – Kuruc.info
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready