Egy azóta törölt Twitter-bejegyzésben egy 26 éves amerikai rapper, Lil Uzi Vert arról panaszkodott a követőinek, hogy elkezdett vérezni a homloka a közepébe műtött hatalmas rózsaszín gyémánt miatt. Ettől Uzi eléggé meg is ijedt, azt hitte, meg fog halni, ha nem tudják rendesen kiszedni az egyébként 24 millió dollár (több mint hétmilliárd forint) értékű drágakövet - írja a Telex, elvégre ez egy igen fontos hír. (A mi olvasóink viszont legalább tudnak nevetni rajta.)
Zoom
A Revolt cikke szerint sok rajongó azonnal aggódni kezdett a néger egészségéért, „Tesó, ha ez nem biztonságos, akkor inkább le kéne szedni, nem akarlak holtan látni!” – írta egyikük.
Később a félnótás igyekezett megnyugtatni rajongóit, olyan videót tett közzé, amiben már tiszta homlokkal látható. "Ok mi jól" - írta a majom, természetesen a legalapvetőbb nyelvtani-helyesírási képességek nélkül.
„Szó szerint megpróbálok gyémánttá válni” – írta később. Nem lesz könnyű, de reméljük, a többi drágakövet is magába operáltatja, hátha így gyorsabban megtörténik az átalakulás...