Bezár!
2021. április 23., péntek, Béla, Egyed napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
06:36 Amerikai tábornok: össze fog omlani az afgán hadsereg, még a repülőgépeiket sem tudják karbantartani21:55 A brit légierő négy vadászgépe érkezett járőrszolgálatra Romániába21:37 Balázs Klári elismerte a 40 éven át gyümölcsöző lopást, az izraeli zeneszerző 200 ezer dollárt követel21:11 Csehszlovák szolidaritás: a felvidéki kormány is kiutasít három orosz diplomatát20:57 A Gyurcsány-terv20:35 Brit tudósok: a kevés alvás növeli a demencia kockázatát20:14 A WHO és az EMA május 10-től vizsgálja a Szputnyik V gyártási eljárását19:46 Már nem a Covid-19 számlájára írják a vezető halálozási okot Angliában19:24 Szénfelhasználása csökkentésébe kezd 2026 és 2030 között - ígéri Kína19:03 Autókölcsönzés cigány módra - még a katalizátor is megmarad18:51 Kivizsgálták Navalnijt, és felszólították, hogy fejezze be az éhségsztrájkot18:23 Palesztin kormányfő: az izraeli kormány minden létező eszközt felhasznál, hogy beavatkozzon a választásokba 18:00 Putyin kész Moszkvában fogadni Zelenszkijt17:48 Magánzárkában őrzik a zsidó-néger bosszúhadjárat legújabb áldozatát, de "legalább" félóránként megzavarják17:22 Lapértesülés: Biden az örmény népirtás elismerésére készül
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

Lassan kötelező lesz 10 randiból legalább 1-et transzvesztitával "teljesíteni" - Heti progresszió (LXX. rész)

Ismét eltelt egy hét, én pedig a szokásos időpontban szállítom a híreket az első márciusi, illetőleg az első tavaszi Heti progresszió számára. Nyissuk is meg a sort Gyurcsány Ferenccel!
3. "Marci, ne dúdoljál már, áldjon meg az Isten...". Ezek a mondatok Gyurcsány Ferenc száját hagyták el egy olyan videóban, ahol valóságos kulisszatitkokat mutat meg lelkes közönségének. Ha ön mindig is kíváncsi volt arra, vajon milyen körülmények között készülnek a Gyurcsány-féle boszorkánykonyhában a politikai videók, most alig több mint fél perc erejéig láthat belőle egy részletet. "Marci" egyébként a volt miniszterelnök kisfia, aki minduntalan belekotyog apja szereplésébe, akadályozva ezzel a "nagyszerű videók" elkészültét. Marci szabotálása végül annyira jól sikerült, hogy külön epizódot szenteltek neki, így az egyszerű halandók is megismerkedhetnek a Gyurcsány család "vicces, emberi" oldalával.
Szó, ami szó, a volt miniszterelnöknek van marketingérzéke. Legalábbis az ilyen jelenetek messze jobban eladhatóak (persze, csak ha valaki fogékony rá), mint Jakab paprikás krumplija.
2. Akinek esetleg álmatlan éjszakái lettek volna, hogy vajon játszhat-e majd a készülő Harry Potter-videójátékban transznemű karakterrel, annak van egy jó hírem: többé nem kell altatót bevenni lefekvés előtt. A 2022-re várható játék, név szerint a Harry Potter: Hogwarts Legacy az 1800-as években fog játszódni, nekünk pedig a Roxfort varázslóiskola egy diákjaként kell helytállnunk a gyakran veszélyes varázsvilágban. Leendő karakterünket saját magunk alkothatjuk meg, a fejlesztők pedig túlléptek az "idejétmúlt és bigott" felfogáson, miszerint kizárólag nőt vagy férfit formálhatunk meg (igen, még mindig az 1800-as években járunk). Valószínű egyébként, hogy a játékot fejlesztő stúdió egyfajta J.K. Rowlingnak szánt fricskaként tette bele a lehetőséget a Hogwarts Legacy-be, ugyanis a korábban éppen a liberálisok által piedesztálra emelt írónőt számos progresszív kritika érte "transzfób" kijelentései miatt. Valójában természetesen semmi ilyen kijelentésről nem volt szó, egyszerűen csak a jakobinusoknak semmi sem elég jó ugyebár. Aki Rowling vesszőfutásáról bővebben kíván olvasni, az itt vagy itt megteheti.
Zoom
Kép a játékról. Azért van még hova fejlődni. Kezdetnek mondjuk ki lehetne rekeszteni a transzfób varázslókat, vagy ilyesmi (Forrás: Film Daily)
Egyébként nem ez az egyetlen aktuális hír, ami a játékot övezi. Pár napja jelentették be, hogy a vezető dizájner távozik a fejlesztők közül, sőt, még munkahelyét, az Avalanche Software-t is otthagyja. Mint kiderült, Troy Leavitt korábban "botrányos" YouTube-csatornát üzemeltetett, értsd magyarul: elítélte a MeToo-kampányt és kritizálta az SJW-jelenséget (Social Justice Warrior, magyarul a liberális haladás felkent hirdetői és harcosai). Leavitt csatornája már nem aktív, viszont nem is törölte azt, most pedig egy brit újságírónak köszönhetően céltáblává vált. Ennyi manapság már elég is egy karrier derékba töréséhez.
1. Tudta ön, hogy már arra is van egy kifejezés, ha az ember hetero férfiként nem hajlandó "transz nőkkel" randizni? A meghatározás a "super straight" ("szuper egyenes") nevet kapta és egy TikTok-felhasználó videójában hallhattunk róla először. A kifejezés persze rögtön "kirekesztővé és transzfóbbá" lett bélyegezve, pusztán azért, mert magában hordozza a szándékot, hogy valaki nem kíván "transz emberrel" randevúzni. A helyzet odáig fajult, hogy a videót népszerűsége ellenére gyűlöletkeltővé (!) nyilvánították és törölték, mert a készítője kijelentette, hogy csak "igazi nővel" hajlandó találkozni (az illető azóta nem is tehet közzé tartalmat a platformon). Ilyetén a "super straight" kifejezés a "normális" szóval rokonítható, ami ezek szerint már üldözendő és gyűlöletkeltő.
Zoom
A "super straight" kifejezést útjára indító TIkTok-felhasználó. Azóta már feketelistán (Forrás: TikTok/kyleroyce)
Persze rögtön megjelentek a pöcegödörből a liberális "szakértők" is, mint például ez a néger, aki szerint a "super straight" kifejezés nem csak "transzfób, de tudományosan pontatlan is, ráadásul kirekesztenek egy teljes nőcsoportot" (igen, ő a transz nőket valódi nőnek gondolja). Mondjuk abban már önmagában van egy kis irónia, amikor egy hasonló alak a tudományra hivatkozik... Olvasónknak ezúton is köszönjük a nem mindennapi anyagot!
Ha így haladunk tovább, néhány év múlva nem hogy el kell fogadni a "progresszív trendeket", de egyenesen kötelező lesz 10 randiból legalább 1-et transzvesztitával "teljesíteni". Felkészültek rá a kedves olvasóink?
Mindenkinek kellemes jövő hetet kívánok, addig is kezdhetjük visszaszámolni a napokat az újabb Heti progresszióig. Leveleiket pedig továbbra is a hetiprogresszio@protonmail.com címre várom!
Ábrahám Barnabás – Kuruc.infoFriss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready