2021. június 13., vasárnap, Antal, Anett napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
09:45 Már PCR-teszt nélkül is beléphetünk Bosznia-Hercegovinába09:25 Ha gyilkolnak a cigányok, az nem érdekes, de ha felvonulnak a hazafiak, máris fokozott a rendőri és a momentumos készültség09:19 Csaknem 175,7 millióra nőtt a világ regisztrált covidosainak száma08:57 A rendőri erőszak ellen tüntettek Tuniszban08:39 Családlátogatás közben kilőtték az egyik riói milíciavezért08:20 Cihanouszkaja: Lukasenka csak a szankciók nyelvét érti07:59 Brit tudósok szerint az oltásrettegők többsége végül mégiscsak beoltatja magát07:42 A változó elszámolás ellenére sem rossz befektetés a napelem07:24 Bolsonaro megint büntetést kapott, mert nem viselt maszkot06:53 Már a 7. században járhattak az Antarktiszon a maorik22:25 Brit tudósok összefüggést találtak a hosszú orr és a bütykök között22:05 Foci-Eb: egy dán játékos összeesett a pályán - újra kellett éleszteni21:59 Nem kis teljesítmény: egy nap alatt két DK-s és egy párbeszédes mögé állt be Jákob21:36 Biden-Putyin-találkozóra időzítve: 150 millió dolláros amerikai segélycsomag az ukrán hadseregnek21:10 Már akciós edénykészlettel sem hagyják nyugodtan házalni az embert
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

Repültek a kartondobozok – Heti progresszió (LXXIX. rész)

Reklám

Sophie, aki régen Rüdiger volt, négercsókokon őrjöngő ghánai vadbarom, valamint Hitler egyik kedvenc étele is helyet kapott az aktuális Heti progresszióban. Vágjunk is neki!
3. Nehéz lehet transznemű „nőnek” lenni az észak-rajna–vesztfáliai Waltropban. Sophie a biológiai nemétől függetlenül „nőnek érzi magát”, s noha hangja egyáltalán nem erre emlékeztet, immáron 5 éve él nőként. Átalakulás persze nem marad nyomtalanul, s mivel viszonylag rövid időszakról beszélünk, az emberek bizony emlékeznek rá, amikor „Sophie még Rüdiger volt”. Ez volt ugyanis az eredeti keresztneve a most 59 éves férfinak, mielőtt rádöbbent, hogy ő igazából nő szeretne lenni. Ezt egykori szomszédja sem felejtette el, ezért az újdonsült Sophie-nak mind a mai napig „sértegetésekkel” kell megvívnia a nehéz mindennapok harcait. Így például az említett volt szomszéd gyakran megdicséri a transznemű nő miniszoknyáját, vagy éppen az eredeti nevén, Rüdigernek szólítja.
Zoom
Rüdiger, aki már Sophie (forrás: Stefano Laura / Bild)
Persze nem eszik olyan forrón a kását, és Sophie végre ellentámadásba lendült! Ügyvédjén keresztül bíróság elé citálja a nehézsúlyú bűnözőt, akit az inkvizíció pénzbüntetéssel is sújthat. Sophie példája is bizonyítja, hogy a rend és stabilitás országában nem maradnak következmények nélkül a hasonló esetek, hogy ezzel is kiküszöbölhessék az igazságtalanságokat.
2. A ghánai „újnémet” Prince Oforinak megmutatták az őslakosok, hol a helye. Egy berlini Aldiban egy német apa megkérdezte a fiától, hogy vegyen-e neki négercsókot, a kérdésnek pedig fültanúja volt Ofori is. Az öntudatos néger rögtön ki is oktatta az apát, hogy „annak már nem az a neve” és „ne használjon rasszista szavakat”. Ezt követően viszont szokatlan dolog történt. Meghunyászkodás helyett a férfi kikérte magának, sőt, több vásárló (és az üzletvezető!) is melléállt. Ezen vélhetően a „jogait” nagyon, ám kötelességeit aligha ismerő jövevény is meglepődhetett, amelyet őrjöngés formában vezetett le. Ekkor páran ismételten megmutatták neki hol a helye és kartondobozokat vágtak az elszabadult majom fejéhez.
Zoom
Veszélyes és kirekesztő ételek tárháza: négercsók... (forrás: wikipedia.hu)
Persze a történet nem itt ér véget, az mégiscsak túl szép lenne. A technikai fejlődésnek „köszönhetően” ma már boldog-boldogtalan bármiről csinálhat videót, még egy néger is. Ofori ennek eleget is tett, majd közzétette Instagramon. Az Aldi vezetése persze nem győzött bocsánatért esdekelni, az üzletvezető pedig annak rendje és módja szerint repült az állásából, így a ghánai ismét „biztonságban érezheti magát”, tehát nem csak Sophie-t, de egy „ártatlan négert” is sikerült megvédenie Németországnak.
1. A progresszió eme rögös ösvényéről persze a „kis testvér” sem szeretne letérni, ezért Ausztria is fokozott ütemben „tesz rendet” a fejekben. A „jogállam” 10 havi felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt egy exrendőrt, aki Hitler születésnapján a Führer egyik kedvenc ételét merte kirakni a Facebook-oldalára. Látszólag semmi veszélyes nincsen egy kis tojásos nokedliben némi zöldsalátával (Eiernockerl mit grünem Salad), ám a hatóságok ezt nem így gondolták, a 10 hónap felfüggesztett mellé pedig kapott még 6300 euró pénzbüntetést is.
Zoom
...és tojásos nokedli (forrás: www.sweetsandlifestyle.com)
A fotó alá a rendőr egyik barátja odaírta, hogy Blondi hiányzik, ez volt a vád egyik legfőbb alapja. Mind ő, mind pedig maga a vádlott is „megbánta az esetet”, az Osztrák Szabadságpártban betöltött pozícióiktól pedig önként meg is váltak, ezzel is bizonyítva szégyenérzetüket. Persze ez egyáltalán nem érdekelte az inkvizítorokat.
Ausztriában vannak talán a legszigorúbb törvények a potenciális nemzetiszocialisták ellen. Akinél felmerül a vád, hogy „ezt a rendszert kívánja restaurálni”, akár 20 év (!) börtönbüntetést is kaphat. Eközben a migránsok lassan az őslakosok maradékát is kiszorítják Bécsből.
Ennyi fért bele a heti adagunkba, jövő héten vasárnap ismét találkozunk. Minden kedves olvasóknak köszönöm a beküldött híreket, ezeket továbbra is szeretettel várom a hetiprogresszio@protonmail.com címre.
Ábrahám Barnabás – Kuruc.infoFriss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready