Orosz Jozefina sajnos tegnap délután befizette azt a 25 ezer forintos büntetést, ami miatt a Magyar Nemzet szerint Baracskára kellett volna bevonulni a műsorvezetőnek. Mint kiderült, éppen a fideszes lap szedte ki a sz@rból.
Orosz kisasszony a Híradónak adott interjújában így fogalmazott: "minden bizonnyal a Magyar Nemzet lépett elő joghatósággá, hogy a rendőrség helyett ő értesít engem".
Mint kiderült, a magyar nemzetesek mentették meg az általa védelmezett kisebbségiek, bűnözők és más liberális kedvencek nemzőszervétől a kis popsiját, a köcsögöt ugyanis tegnap délután felhívta a Nemzet egyik munkatársa azzal, hogy tud-e arról, hogy 25 napra Baracskára kell bevonulnia, mire ő stílusosan visszakérdezett: "merthogy miért is? " Majd a lap újságírója felvilágosította, hogy egy korábbi közlekedési szabálysértést nem fizetett ki, és ezt átváltoztatták börtönbüntetésre. A Klubrádió zsidóbuzi műsorvezetője erre felhívta a rendőrséget, ahol előkeresték az aktáját és kiderült, hogy a bíróság olyan lakcímmel levelezett, ahol ő már évek óta nem él. Aztán pedig "elrendeződött" a dolog, ahogy az lenni szokott minálunk.
Jozefina megerősítette: a Magyar Nemzet cikkének megjelenése előtt, tegnap délután befizette azt a közlekedési szabálysértés miatt kirótt 25 ezer forintot, mely miatt a lap szerint már a rendőrség is keresi őt.
(Kuruc.info - Híradó)