2021. szeptember 27., hétfő, Adalbert, Döme napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
12:42 A Xiaomi független szakértők bevonásával vizsgálja ki a telefonjait ért cenzúravádakat12:18 Rutte megerősített biztonsági kíséretet kapott11:58 Tajvan nagy hatótávolságú fegyverekkel rettentené el Kínát11:36 Játékpisztollyal raboltak a Gellért-hegyen a "fiatalok"11:16 Erős földrengés volt Kréta térségében11:00 Beadták az első kísérleti Covid-gyógyszert Magyarországon10:37 Nagyot léptek előre a fejlődésben a németek: már "transznemű" képviselőik is vannak a Bundestagban09:58 Számot vetettek a lengyelek: óriásit buktak, sokba kerül az uniós tagság - a magyar helyzet még súlyosabb09:35 20 beteg halt meg a hétvégén, 1183 új fertőzöttet találtak09:05 Még ők is alig akarták elhinni: a kommunisták nyerték a grazi önkormányzati választást08:23 Csak a Mi Hazánk támogatta a kötelező oltás elleni tüntetést Miskolcon08:03 Chilében is ráébredtek, hogy nem jó ötlet szélesre tárni a kapukat a migránsok előtt07:46 Több mint 1300 határsértő ellen intézkedtek a rendőrök a hétvégén07:32 Jól eltiltották a visszavonult német kerékpárost07:22 Szeretnél jobban látni közelre? Itt a zseniális többfunkciós olvasószemüveg (x)
24 óra legolvasottabbjai

Extra, LMBTQP+ :: :: Hozzászólások

Hű lehetett pártja nevéhez Szanyi kapitányék egyetlen országgyűlési képviselője

Mert ilyen közleményt józanul nem lehet kiadni, az legalább annyira biztos, mint haláltáborban a kupleráj.
Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom (rövidítve: Iszom), vagyis Szanyi kapitány sok vizet nem zavaró gittegylete, mely csak azért kerül bele viszonylag gyakran a közszolgálatinak álcázott kormányszócsövek repertoárjába, hogy próbáljon - egyébként nagyon helyesen - szavazatokat elszipkázni a ballibektől és terelje egy életképtelen, de kormány által koordinált szocialista képződmény felé (nem borgőzös vicc, a Szanyi-párt tényleg szocializmust akar...) a  Kádár-nosztalgiázókat.
Zoom
Székely Sándor és Szanyi Tibor a zsidótévében
Nos, ennek a pártnak az egyetlen országgyűlési képviselője, Székely Sándor, aki egyébként még a Demokratikus Koalíció farvizén jutott  be a Parlamentbe, az alábbi közleményt juttatta el az MTI Országos Sajtószolgálatához, melyet szó szerint közlünk:
Székely Sándor független országgyűlési képviselő közleménye
Mi történik az országban? A homofób szélsőjobboldallal együttműködő politikusok mondtak tegnap beszédet a Pride-on. Egyedüliként Székely Sándor független országgyűlési képviselő mondott nemet a Fidesz melegellenes törvényére az Országgyűlésben pár hete. Soktizezer köszönetet kapott Székely emberektől.
Székely: "Az LMBTQ szervezetekről semmit sem kaptam. Az úgynevezett szabad magyar sajtó - bár ezer cikket írt a témáról - engem nem szólaltatott meg. Számukra nem létezem, a pártomról, az ISZOMM-ról egy büdös sort sem írnak."
Tegnap egy olyan országgyűlési képviselő mondott beszédet a Pride-on, aki 2018-ban Vona Gáborral tárgyalt választási együttműködésről, valamint most is azt gondolja, hogy a melegellenes törvényt simán megszavazó kirekesztő, homofób, gyűlölettel politizáló Jobbikkal érdemes kormányt váltani.
Valaki magyarázza meg, hogy mi történik. A képviselő közösségi oldalán várja a megfejtéseket.
Kiadó: Székely Sándor független országgyűlési képviselő
Hogy melegebb éghajlatról is próbálnak szavazóbázist építeni, az nem baj, csak nehogy legközelebb a síkosítós flakont húzzák meg egymás a nagyfröccsös pohár helyett.
(Kuruc.info)Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready