Mert ilyen közleményt józanul nem lehet kiadni, az legalább annyira biztos, mint haláltáborban a kupleráj.
Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom (rövidítve: Iszom), vagyis Szanyi kapitány sok vizet nem zavaró gittegylete, mely csak azért kerül bele viszonylag gyakran a közszolgálatinak álcázott kormányszócsövek repertoárjába, hogy próbáljon - egyébként nagyon helyesen - szavazatokat elszipkázni a ballibektől és terelje egy életképtelen, de kormány által koordinált szocialista képződmény felé (nem borgőzös vicc, a Szanyi-párt tényleg szocializmust akar...) a  Kádár-nosztalgiázókat.
Zoom
Székely Sándor és Szanyi Tibor a zsidótévében
Nos, ennek a pártnak az egyetlen országgyűlési képviselője, Székely Sándor, aki egyébként még a Demokratikus Koalíció farvizén jutott  be a Parlamentbe, az alábbi közleményt juttatta el az MTI Országos Sajtószolgálatához, melyet szó szerint közlünk:
Székely Sándor független országgyűlési képviselő közleménye
Mi történik az országban? A homofób szélsőjobboldallal együttműködő politikusok mondtak tegnap beszédet a Pride-on. Egyedüliként Székely Sándor független országgyűlési képviselő mondott nemet a Fidesz melegellenes törvényére az Országgyűlésben pár hete. Soktizezer köszönetet kapott Székely emberektől.
Székely: "Az LMBTQ szervezetekről semmit sem kaptam. Az úgynevezett szabad magyar sajtó - bár ezer cikket írt a témáról - engem nem szólaltatott meg. Számukra nem létezem, a pártomról, az ISZOMM-ról egy büdös sort sem írnak."
Tegnap egy olyan országgyűlési képviselő mondott beszédet a Pride-on, aki 2018-ban Vona Gáborral tárgyalt választási együttműködésről, valamint most is azt gondolja, hogy a melegellenes törvényt simán megszavazó kirekesztő, homofób, gyűlölettel politizáló Jobbikkal érdemes kormányt váltani.
Valaki magyarázza meg, hogy mi történik. A képviselő közösségi oldalán várja a megfejtéseket.
Kiadó: Székely Sándor független országgyűlési képviselő
Hogy melegebb éghajlatról is próbálnak szavazóbázist építeni, az nem baj, csak nehogy legközelebb a síkosítós flakont húzzák meg egymás a nagyfröccsös pohár helyett.
(Kuruc.info)