Kaffka "Mercédeszt" múlt szombaton juttatta tovább három igennel az X-Faktor zsűrije. A táncos performansszal jelentkező 39 éves ápoló szerda este a YouTube-csatornáján élő adásban veszett össze élettársával, ami tettlegességig fajult.
"Mercédesz" és "párja", Jutka hónapok óta közvetítik életüket napi több órában az interneten. Ezekben a videókban főként alkoholos befolyásoltság alatt egymással veszekednek, ajtót csapkodnak, amiért a szomszédok már többször kihívták a rendőrséget.
Zoom
Már a "tehetségkutató" előtt is ezrek követték viharos kapcsolatukat, ráadásul nem az X-Faktor volt "Mercédesz" első televíziós szereplése. 2007-ben az akkor még Kaffka Tiborral a TV2 Mokka egyik adásában Havas Henrik készített interjút "nemváltoztatási" műtétjéről.
Tegnap esti, megrázó videójukban egy whiskys üveg került elő, amivel Jutka felsértette "Mercédesz" száját, ebből indult ki a vita, ami a felvételen 1 óra 40 percnél kezd bedurvulni. A szokásos ordibáláson és csapkodáson kívül a videón jól látható, hogy Mercédesz nem tudott uralkodni magán, és
nagy erővel fejbe rúgta Jutkát.
Ezek után még többször megütötte és megrúgta; az online közvetítés nézői biztatták Mercédeszt, hogy folytassa párja bántalmazását.
A bántalmazás után egy rövid időre magára hagyta a látszólag rémült és mozdulni sem merő párját, majd maga felé fordította a kamerát, és azt mondta:
Így jár mindegyik. LMBTQ-ellenes vagy? Akkor így jársz, megrugdoslak a g*cibe.
Az élőzés végül a nők lakótársának hazaérkezésével zárult, aki a háttérben mentőket hívott a földön fekvő Jutkához.
Sokakban felmerült a kérdés a látottak után, hogy vajon az RTL Klub hogyan kezeli a helyzetet, a csatorna pedig közleményben reagált is a történtekre.
Az X-Faktor válogató adását, amelyben Kaffka Mercédesz is látható, 2021 nyarán rögzítette a produkció. Kaffka Mercédesz bár bekerült a műsor Tábor részébe, onnan nem jutott tovább, produkciója már az adásban sem szerepel. Az RTL Magyarország teljes mértékben elhatárolódik az olyan típusú megnyilvánulásoktól, amelyek Kaffka Mercédesszel kapcsolatban a napokban nyilvánosságra kerültek
– felelte a csatorna a Blikk megkeresésére.
További gyöngyszemei a kaffkai LMTP+-kultúrának:
(Kuruc.info - Index nyomán)