Két hollókoszt-szertartás és a zsidó terrorállam megalapításának hatvanadik évfordulója előtt sajátságos kampánnyal álltak elő az átlag szélsőséges izraeli zsidónál is szélsőségesebb izraeli zsidók. „Újratervezték” Izrael zászlaját, azt sugallva, hogy amit ők felépítenek nappal, a gonosz palesztinok lerombolják éjjel. Azzal vádolták meg tehát a cionizmus áldozatait, amit ők tesznek velük évtizedek óta. Nevetni, felháborodni, a kettős mércére rámutatni nem szabad, mert ők a zsidók. Bizony.
Az Aharon Shabo nagy zsidó művész által készített új változat felső részében azt írja: „Izrael állam 60 éve”, lent pedig: „A Gush Katif telep 35 éve tartó pusztítása”.




A zseniális ötlet az SOS Izrael nevű fundamentalista zsidó horda tagjaitól származik, akik hisztériarohamot kapnak attól, hogy az állam vezetése kénytelen felszámolni néhány telepet az erőszakkal elvett földekről, miután egyszerűen nem sikerült kiirtani az őslakosokat, akik pedig nem hagyják magukat.
A zászlót országszerte terjeszteni fogják többek között a zsinagógáknak hívott gyűlöletközpontokban együtt bizonyos emlékbélyegekkel, melyekre a következő feliratot nyomtatták a bennünket toleranciából, megértésből megbocsátásból és minden a jó francból kioktató zsidók: „Nem felejtünk és nem bocsátunk meg.” Nos, talán ideje tanulni tőlük egy s mást.
(Kuruc.info - Ynet)