L.L. Junior nyílt levelet írt Orbán Viktornak, Toroczkai Lászlónak és a cigány vezetőknek, amelyben párbeszédet szorgalmazott a cigány-magyar együttélés, illetve a problémák kibeszélésére, és megoldások keresésére. Most élő vitaműsorban igyekeznek ezt megtenni. Toroczkai László és L.L. Junior vitáját élőben közvetítjük mindkettőjük YouTube-csatornáján kedden 18 órakor - olvasható a Mi Hazánk elnökének csatornáján.
Frissítés: mennyire érdekli a cigányokat a problémák megbeszélése és a normális együttélés (utópiája)?
Mivel a videót a pártelnök és a "művész úr" YouTube-csatornáján is élőben közvetítették, illetve most is elérhető mindkét helyen, megnéztük, hány magyar és hány cigány tartotta fontosnak az ügyet.
(Figyelembe kell venni ugyanakkor több torzító hatást, pl. a Blikk a Junior-csatornáról ágyazta be a videót, tehát számos bulvárfogyasztó magyar megtekintése is hozzáadódik e számhoz, ráadásul a Blikk cikkét linkelte pl. a Mandiner vagy a Nap Híre is, ami értelemszerűen tovább növelte a magyar kattintások számát. Az Index viszont Toroczkai videóját ágyazta be, ami az egyensúly felé billentheti az arányokat.)
Szerda reggel 9-kor az állás:
Toroczkai: 80 418 megtekintés, 495 hozzászólás:
Zoom
"L.L. Junior": 13 840 megtekintés, 85 hozzászólás:
Zoom
Talán a művész úrnak kevesebb feliratkozója van, gondolhatnánk. A valóság ennek a szöges ellentéte:
"L.L. Junior": 430 ezer feliratkozó:
Zoom
Toroczkai: 208 ezer feliratkozó:
Zoom
Ráadásul Juniornak van Fb-oldala is, ellentétben a Mi Hazánk elnökével, 658 ezer követővel, oda is be volt téve a YouTube-videó (ráadásul kétszer is), de az sem hozott sok nézőt, és facebookos hozzászólót sem:
Zoom
Zoom
És persze a hozzászólók egy része sem a megoldáskeresésben volt érdekelt:
Zoom
Zoom