Mivel egy nép vélt vagy valós felsőbbrendűsége nem abban nyilvánul meg, hogyan tud a legaljasabb módszerekkel tönkretenni más nemzeteket, hanem például szellemi és fizikai kiválóságában, gondoltuk, utánanézünk, hogyan teljesített a Talmud kiválasztott népe az idei olimpián. A képen az athéni olimpia héber aranyérmese, arcán a kivételes státusú faj méltóságával. Az ideiek még ilyenek se voltak.


Az olimpia.hu-n lévő táblázat segítségével ez bárki által megtekinthető.
Érdekes módon nem az első 10-ben vagy 14-ben kell keresnünk a minden idők legnagyszerűbb fajtáját tömörítő (bár sajnos nem eléggé) ország nevét, holott az úgy volna természetes, lévén mindenkinél jobbak, okosabbak, erősebbek és ügyesebbek, kiknek ajándékoztatott a föld, melyre lépnek.


Hanem a 84. helyen csücsülnek, de lehetnének akár a 87-en is.
Lássuk, kik előzték meg a büszke és tökéletes hébereket.

Trinidad és Tobago, Nigéria, Bahama-szigetek, Algéria, Dél-afrikai  Köztársaság, Szudán, Malajzia, Togó - többek között.
De ott van Kenya, Fehéroroszország és Etiópia az első húszban, mi közvetlenül utánuk a Gyurcsány-kormány sportellenes politikája és az általános hazai letargia ellenére, s Izraelt előzi Mexikótól Zimbabwen át egészen az 51. helyen lévő Iránon át szinte minden ország. Na jó, Botswanát és Ugandát sikerült elkerülni. Meg Elefántcsontpartot is.
Gratulálunk Izraelnek a ragyogó eredményhez, ugyanakkor tudjuk, hogy (finoman fogalmazva) pénzben, kapcsolatokban, trükkök százaiban és nemzeti kormányban nem szenved hiányt, s ennek is betudható a dicső diadal egy része. Csak így tovább minden téren!
Kuruc.info