Ilyen szegény
Molnár F. Árpád legnagyobb lelki traumája, hogy nem népszerűsítettük soha "leleplező" anyagait. A múltkor mégsem tudtuk megállni, hogy ne tegyük meg egyikkel - lásd itt -, s akinek volt idege végighallgatni, az már tudja is, miért nem kapott nyilvánosságot a többi.
Most viszont azért tajtékozik korunk nagy tévése és rádiósa, mert mégis nyilvánosságot kapott - házibulikra - elsőrangú anyaga. Vette hát a fáradtságot, és újabb dörgedelmes szózatot intézett, ezúttal szerkesztőségünkhöz, mely ugyan sajnos kísértetiesen hasonlít a fent belinkelt komédiához - lassan feltekert, ijesztőnek szánt háttérzene, kb. felétől idegbeteg rikácsolás, a "mit képzeltek ismételgetése", a moslék, politikai tömeggyilkosságok és elektrosokk-terápiák félpercenkénti visszatérése stb. -, mégis annyira megtetszett a nagy tehetségű szerzőnek, hogy honlapján így konferálja fel: Az elmúlt évtizedek egyik legjobb szónoklata.
Aki máris mosolyogna, várjon még. A főcím: Hangrobbanás a kurucinfó lemeztelenítésére. Bizony.

És akkor nem is kínozzuk tovább olvasóinkat, átengedjük azt ennek a szerencsétlen elmebetegnek, lehetővé téve neki, hogy végre nagy nyilvánosság előtt előadhassa, miért jó a naponta "leleplező" ún. tévéje és "rádiója", miért nem a tömeghalált okozó Kuruc.info és a szerinte még mindig hivatalban lévő Für Lajos. Ide tessenek kattintani. Csak erős idegzetűeknek és türelmes, kicsit bizarr humorú olvasóinknak.
"Leleplezés és ébresztő:
Molnár F. Árpád
Zenei szerkesztő és szerkesztő:
Molnár F. Árpád
"