Mint hírül adtuk, az egyesek által még mindig nagynemzeti politikusnak tartott Orbán Viktor olyan úgynevezett közösségekkel került egy társaságba, mint például a Meleg Apák Csoportja. Lassan már semmin sem lepődünk meg, így nem foglalkoztunk különösebben ezzel a névvel, egyik olvasónk viszont arra hívta fel a figyelmünket, hogy ezeknek bizony már honlapjuk is van.

Ellátogattunk oda, és túl sokat ugyan nem tudtunk meg elképzeléseikről, mivel a Család menüpontot csak illetékesek nyithatják meg, ám elárul ezt-azt róluk, hogy a kezdőlapon hirdetik: azon társaiknak, akik pedofil képeket keresnek az oldalon, "nem tudnak segíteni." Érdekes, hogy nem csak a mi fejünkben fordul meg az az ördögi gondolat, hogy számos perverz saját beteg vágyai kielégítésére szeretne "örökbe fogadni" védekezni képtelen kisgyerekeket... (Ne felejtsük el, milyen plakátokkal hirdették az idei felvonulást - lásd alább.)



Addig is, míg ez megvalósul, közölnek pár fényképet (jórészt külföldi) büszke buzi apukákról: csupa egészséges tekintet, tiszta arc... Akik persze csak nevelni akarják a rájuk bízott gyermekeket, rossz, aki rosszra gondol.
A videótár sajnos nem működik megfelelően, egy általunk elrettentő példaként bemutatott videoklip viszont, melyen egy szerencsétlen holland gyerek arról énekel, milyen jó neki, mert két apja van, megtalálható.
Ismételten gratulálunk Viktornak új barátaihoz, alább közülük néhány.








Kapcsolódó: