Mocskos fideszesnek nevezték, megverték és leköpködték az Érsek-Obádovics Nándor nevű magyargyűlölőt, aki a gárdistákat egyszerűen kiseperné az országból, szabadidejében pedig a Kuruc.info ellen gyűjt aláírást. A vicces az esetben egyrészt az, hogy a pofozkodó nagy valószínűséggel a magukfajtából került ki, s vagy ős-MSZP-s, vagy valamely agyonsztárolt kisebbség tagja lehet (tehát éppen Obádovicsék védett állatfajtái valamelyikének példánya), azok szoktak mocskosfideszesezés után ilyen módon akcióba lépni. Másrészt pedig az a jópofa benne, hogy éppen annak vélelmezése miatt kapott egyik kedvenc zsidónk, amihez végképp semmi köze: mert magyarkodó orbánviktorista, azaz fideszes lenne. (Amúgy tényleg úgy néz ki, mint egy vinnyogó Fidesz-aktivista.)
Mocskos fideszesnek nevezték, megverték és leköpködték a Humanista Párt kampányaktivistáját a IX. kerületben - írja megrendülten, értetlenül állva a tény előtt a Zsindex. A ferencvárosi időközi választásokon a Humanista Párt a párt elnökét, 2006-os fővárosi listavezetőjét, a 29 éves dr. Várady Tibort indítja.

Érsek-Obádovics Nándor Váradynak gyűjtött kopogtatócédulákat, amikor egy Tompa utcai társasház egyik lakója "inzultálta". A nagydarab férfi el akarta zavarni az aktivistát a házból: gyalázkodott, köpködött, és többször meg is ütötte a nyikhajt.
A kampányaktivisták kihívták a rendőrséget, de a támadó nem nyitott ajtót a kiérkező járőrnek, így jogi következménye nem lett az incidensnek. Nándorkának javasoljuk: minél több hasonló látogatásban vegyen részt, hadd ismerkedjen testközelből a "humanisták" védenceivel.
(Kuruc.info - Zsindex)
Kapcsolódó: