Itt az újabb cionista botrány: a fideszes és más színű zsidók által hetek óta a legaljasabb módon támadott és rágalmazott Morvai Krisztina őszintén megírta egy Jordán-pozitív példánynak, mivel kellene foglalkoznia ahelyett, hogy gyalázkodásban élje ki az ószövetségi dühöngésre való belső késztetést.
A magukfajták megszokták, hogy ha egyet szellentenek, máris vigyázzba áll és önökhöz igazodik minden magunkfajta. Szíveskedjenek tudomásul venni: ennek VÉGE!!!! Felemeltük a fejünket, és nem tűrjük tovább a magukfajták terrorját. Visszavesszük a hazánkat! - fogalmazott Morvai, az Orbánék által jelentett áljobboldal hason csúszásához szokott hébereink pedig mérhetetlenül fel vannak háborodva, hogy valaki vissza mer szólni nekik a gyarmaton, sértegetni ugyanis csak és kizárólag nekik szabad. (A zsidó sajtó azt persze elhallgatja, hogy mivel sikerült kihúzni a gyufát a Jobbik tűzrőlpattant, de egyébként mindig udvarias listavezetőjénél.)
Alább az ATV cikke eredeti formájában (helyesírási hibáival együtt), csak mert olyan jólesik izraelita sopánkodást olvasni, s azt is érdekes megfigyelni, hogyan lesznek az áskálódó zsidó férgekből mindig "magyarságukra büszke", jó hazafiak, amint valaki figyelmeztetni bátorkodik őket, hogy eddig, és ne tovább.
Morvai: Metélt farkincájukkal játszadoznának az én gyalázásom helyett
A Jobbik EP listavezetője obszcén üzenetet küldött az amerikai magyar zsidóknak.
Úgy tűnik a magyarországi Európa Parlamenti választási kampány immár a távoli Egyesült Államokban is tombol. A Mazsihisz.hu-t Barát Gábor tájékoztatta a következő esetről. A fiatalember több mint tíz éve él az Egyesület Államokban, ahol egy sikeres cégnél dolgozik vezető beosztásban, elmondása alapján mindig is büszke volt, s mai napig is büszke magyarságára.
A magát büszke magyar zsidónak valló férfi évek óta levelező tagja az Egyesült Államokban működő, a Fodor András ELTE nyugalmazott docense alapította - a szó klasszikus értelmében vett konzervatív értékrendeket valló - Deák Ferenc Polgári Internetes Levelező Körnek.
Ennek a levelező körnek a nyílt listájára - ám Barát Gábornak címezve - küldte el az obszcén stílusú, nyíltan antiszemita levelét, Morvai Krisztina a Jobbik Európai Parlamenti választások listavezetője.
Szó szerint idézzük Morvai Krisztina a levelező körnek intézett levelét:
"Nagyon örvendenék, ha a magukat "büszke magyar zsidóknak" titulálók szabadidejükben aprócska metélt farkincájukkal játszadoznának az én gyalázásom helyett.
A magukfajták megszokták, hogy ha egyet szellentenek máris vigyázva áll és önökhöz igazodik minden magunkfajta. Szíveskedjenek tudomásul venni: ennek VÉGE!!!! Felemeltük a fejünket és nem tűrjük tovább a magukfajták terrorját. Visszavesszük a hazánkat!
Szívélyes üdvözlettel: Morvai Krisztina"
A "professzor asszony" szavait a levelező kör tagjai is mély megdöbbenéssel fogadták. Jeszenszky Géza, hazánk korábbi Külügyminisztere, a levelezőkörhöz intézett levelében az ügy kapcsán a következő véleményét fogalmazta meg: "Elképesztő ez a hang, ez a stílus, méltatlan a magyar hagyományokhoz és egy nőhöz. Minden tisztességes magyar ember csak elítélheti ezt a megszólalást."
Fodor András a Deák kör vezetője nyílt levelet intézett a Jobbik-hoz, amelyben kérte, hogy határolódjanak el Morvai Krisztina kijelentéseitől, illetve Morvai kérjen bocsánatot leveléért. Nemcsak Morvai Krisztina nem kért bocsánatot a történtekért, de a Jobbik sem határolódott el.
Morvai Krisztina dühödt vagdalkozásai ellen - aki egyébként az ELTE Jogtudományi Karának docense - már több magyarországi civil szervezet is felemelte hangját többek között egy 2008 novemberében tett nyilatkozata miatt, amelyben "az ősi magyar virtus" nevében lényegében kitessékeli Magyarországról a magyar állampolgárok tízezreit.
Mint az atv.hu korábban beszámolt róla, Hudecz Ferenc, az ELTE rektora, az ELTE hallgatói, oktatói és munkatársai nevében elhatárolódott a Morvai Krisztina által megfogalmazott gondolatoktól.
Morvai Krisztina nem cáfolta, hogy tőle származna az obszcén tartalmú levél, az MTI kérdésére csütörtöki sajtótájékoztatója után azt mondta: "nem szeretnék megnyitni egy olyan kört, hogy én mostantól kezdve a magánlevelezéseimről beszámolok. (...) Rengeteg gyalázkodást kapok folyamatosan, (...) ezekre én nem válaszolok. Úgy gondolom, kell hogy megmaradjon egy olyan szférája az életemnek, amiről én nem tartozom elszámolással" - tette hozzá. Barát szerint azonban a levelezés emberek százai előtt jelenik meg.


Alább pedig a Mazsihisz eredeti híradása, melyet a magukat büszke magyarnak valló zsidrákok csodás helyesírása miatt mutatunk - az Egyesült Államok nevét például sehogy sem sikerül leírni, de hát - mint tudjuk - nem is ez a lényeg.