2019. szeptember 19., csütörtök, Vilhelmina, Szabolcs napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
08:04 21 milliárdos forgalmat bonyolított a mobilfizetési rendszer07:30 85-88 éves magyarokat fosztott ki a dagadt cigány - ránézésre jól bírná az életfogytig tartó kényszermunkát is06:54 Japáné a legtöbb amerikai állampapír21:55 Netanjahu idén nem mer elmenni az ENSZ közgyűlésére, hogy a karnyújtásnyira lévő iráni atomról beszéljen21:31 Rend és virágzás - 1966 éve született Traianus római császár21:04 Trump kinevezte a legújabb nemzetbiztonsági tanácsadóját20:45 A székházbevétel évfordulójára: mégsem kell börtönbe vonulnia egy tüntetőnek20:21 Új cigány zsarolási forma ütötte fel a fejét, magyar vállalkozásokat tehetnek így tönkre20:07 Hét és félezer polgármesterjelölt indul októberben, négyötödük függetlenként19:42 Snowden azt állítja, az oroszok megpróbálták beszervezni19:18 Fegyveres cigány rabolt ki kábítószerárus "fiatalt" - nehéz bárkit is sajnálni ebben a történetben18:45 Megint tanú: már fel is bontották a burkolatot a fideszes képviselő által ünnepélyesen átadott parkolóban18:12 Bódult nőt erőszakoltak meg Miskolcon17:51 A székházostromtól a székházi paródiáig17:07 Kiderült, hogy az egész emberiség jövőjét elárulták ma a fideszesek
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Lapszemle ::

A Jerusalem Post és a New York Times is antiszemita?

Reklám

A cionisták azt ordítják, hogy mindenki antiszemita, aki az izraeliek illegális szervkereskedelméről beszélni merészel. Mint ismert, egy svéd lap leleplező cikket közölt a "világ legerkölcsösebb haderejének" nevezett zsidó katonaság újabb elképesztő bűncselekmény-sorozatáról. Az újság, amely a borzalmakat felfedte, tehát antiszemita, de a politikusok is azok, akik nem hajlandók elhatárolódni a cikkben leírtaktól, és nem egyeznek bele a sajtószabadság korlátozásába sem. 
A gond csak az, hogy egyre több az antiszemita a világon. Így például a Jerusalem Post is egy antiszemita újság, mivel a lap 2007 májusában cikket közölt az illegális izraeli szervkereskedelemről Israeli suspected of organ trafficking címmel. A nyilvánvalóan antiszemita szerző Zaki Shapira professzort, a zsidó állam egyik neves szervtranszplantációkat végző sebészét is megvádolja bűncselekmények elkövetésével.

De ez még nem minden, mert egy másik közismerten antiszemita sajtótermék, a New York Times /tulajdonosa a zsidó Sutzburger család/ THE ORGAN TRADE: A Global Black Market; Tracking the Sale of a Kidney On a Path of Poverty and Hope címen adott hírt az izraelita irányítás alatt álló szervkereskedelemmel foglalkozó bűnbandák tevékenységéről.

Aztán megint az antiszemita Jerusalem Post következett, amelyik egy botrányosan gyűlöletkeltő írást közölt 2007 júliusában Police uncover illegal organ trade ring címmel. Ráadásul a Jerusalem Post antiszemitizmusa nem is újkeletű, mert 2000 októberében is leleplezték egy Alastair Siriclair nevű, magát skót turistának álcázó szervkereskedő üzelmeit  a Presumed guilty cím alatt közölt írásban.
Az Aftonbladet című svéd lap, melynek példányait legszívesebben elégetnék most a cionisták, nagy port kavart leleplező írásában most azt állította, az izraeli hadsereg is érintett ebben a példátlan bűncselekmény-sorozatban.  A cikkben - amelyet Oisin Canlwell és Urban Andersson, két aljas antiszemita írt - egy 19 esztendős, Bilal Ahmad Ghanem nevű ciszjordániai palesztin fiúról esik szó, akit a zsidó állam katonái még 1992-ben agyonlőttek egy összecsapás során, szerveit pedig a bűnbanda számára továbbították. Hogy hány hasonló eset történt, nem lehet pontosan tudni. Nagy kérdés, lesz-e bátorságuk az "antiszemitáknak" utánajárni az igazságnak?
Perge Ottó
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready