A cionisták azt ordítják, hogy mindenki antiszemita, aki az izraeliek illegális szervkereskedelméről beszélni merészel. Mint ismert, egy svéd lap leleplező cikket közölt a "világ legerkölcsösebb haderejének" nevezett zsidó katonaság újabb elképesztő bűncselekmény-sorozatáról. Az újság, amely a borzalmakat felfedte, tehát antiszemita, de a politikusok is azok, akik nem hajlandók elhatárolódni a cikkben leírtaktól, és nem egyeznek bele a sajtószabadság korlátozásába sem. 
A gond csak az, hogy egyre több az antiszemita a világon. Így például a Jerusalem Post is egy antiszemita újság, mivel a lap 2007 májusában cikket közölt az illegális izraeli szervkereskedelemről Israeli suspected of organ trafficking címmel. A nyilvánvalóan antiszemita szerző Zaki Shapira professzort, a zsidó állam egyik neves szervtranszplantációkat végző sebészét is megvádolja bűncselekmények elkövetésével.

De ez még nem minden, mert egy másik közismerten antiszemita sajtótermék, a New York Times /tulajdonosa a zsidó Sutzburger család/ THE ORGAN TRADE: A Global Black Market; Tracking the Sale of a Kidney On a Path of Poverty and Hope címen adott hírt az izraelita irányítás alatt álló szervkereskedelemmel foglalkozó bűnbandák tevékenységéről.

Aztán megint az antiszemita Jerusalem Post következett, amelyik egy botrányosan gyűlöletkeltő írást közölt 2007 júliusában Police uncover illegal organ trade ring címmel. Ráadásul a Jerusalem Post antiszemitizmusa nem is újkeletű, mert 2000 októberében is leleplezték egy Alastair Siriclair nevű, magát skót turistának álcázó szervkereskedő üzelmeit  a Presumed guilty cím alatt közölt írásban.
Az Aftonbladet című svéd lap, melynek példányait legszívesebben elégetnék most a cionisták, nagy port kavart leleplező írásában most azt állította, az izraeli hadsereg is érintett ebben a példátlan bűncselekmény-sorozatban.  A cikkben - amelyet Oisin Canlwell és Urban Andersson, két aljas antiszemita írt - egy 19 esztendős, Bilal Ahmad Ghanem nevű ciszjordániai palesztin fiúról esik szó, akit a zsidó állam katonái még 1992-ben agyonlőttek egy összecsapás során, szerveit pedig a bűnbanda számára továbbították. Hogy hány hasonló eset történt, nem lehet pontosan tudni. Nagy kérdés, lesz-e bátorságuk az "antiszemitáknak" utánajárni az igazságnak?
Perge Ottó