2020. február 18., kedd, Bernadett napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
15:52 Remek fickó az egyik mentős támadója: beleegyezett, hogy megússza felfüggesztettel15:31 Újra a Kúriára kerül a volt barátnőjét lúggal leöntő orvos ügye15:16 Felmentették a szentesi jegyző elleni kézigránátos merénylettel vádolt férfit14:45 TASZ: szégyenteljes, hogy a HírTV mert normális hangnemben tudósítani a kitörés-megemlékezésről, de azért még nem kellene bojkottálni14:14 Bíróság előtt a nádudvari "csínytevő lányok"13:57 Partiumi-bánsági könyvbemutató körúton Gaudi a Nemzeti jogvédelem című kötetével13:42 Egy vuhani kórház igazgatója belehalt a koronavírusba13:28 Hűtött migránsok a bolgár-román határon - nem okozott nekik gondot a hatezer eurós menetjegy12:52 Zsidók hatalmi harca: Soros nyílt levélben követeli Zuckerberg kirúgását12:43 A foci lett Kolumbia legnagyobb heroinkereskedőjének a veszte12:27 Piramisjáték miatt emeltek vádat egy férfi ellen Budapesten12:08 London több kérdésben sem hajlandó kompromisszumokra az uniós egyeztetéseken11:42 Az ausztrálok háromnegyedét érintette a tűzvész11:11 Ennek az öregezőnek sem segítettek megjavulni az enyhe büntetések10:30 Több mint száz agyonvert kutya maradványait találták meg Hajdúsámson mellett
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Lapszemle ::

A Jerusalem Post és a New York Times is antiszemita?

Reklám

A cionisták azt ordítják, hogy mindenki antiszemita, aki az izraeliek illegális szervkereskedelméről beszélni merészel. Mint ismert, egy svéd lap leleplező cikket közölt a "világ legerkölcsösebb haderejének" nevezett zsidó katonaság újabb elképesztő bűncselekmény-sorozatáról. Az újság, amely a borzalmakat felfedte, tehát antiszemita, de a politikusok is azok, akik nem hajlandók elhatárolódni a cikkben leírtaktól, és nem egyeznek bele a sajtószabadság korlátozásába sem. 
A gond csak az, hogy egyre több az antiszemita a világon. Így például a Jerusalem Post is egy antiszemita újság, mivel a lap 2007 májusában cikket közölt az illegális izraeli szervkereskedelemről Israeli suspected of organ trafficking címmel. A nyilvánvalóan antiszemita szerző Zaki Shapira professzort, a zsidó állam egyik neves szervtranszplantációkat végző sebészét is megvádolja bűncselekmények elkövetésével.

De ez még nem minden, mert egy másik közismerten antiszemita sajtótermék, a New York Times /tulajdonosa a zsidó Sutzburger család/ THE ORGAN TRADE: A Global Black Market; Tracking the Sale of a Kidney On a Path of Poverty and Hope címen adott hírt az izraelita irányítás alatt álló szervkereskedelemmel foglalkozó bűnbandák tevékenységéről.

Aztán megint az antiszemita Jerusalem Post következett, amelyik egy botrányosan gyűlöletkeltő írást közölt 2007 júliusában Police uncover illegal organ trade ring címmel. Ráadásul a Jerusalem Post antiszemitizmusa nem is újkeletű, mert 2000 októberében is leleplezték egy Alastair Siriclair nevű, magát skót turistának álcázó szervkereskedő üzelmeit  a Presumed guilty cím alatt közölt írásban.
Az Aftonbladet című svéd lap, melynek példányait legszívesebben elégetnék most a cionisták, nagy port kavart leleplező írásában most azt állította, az izraeli hadsereg is érintett ebben a példátlan bűncselekmény-sorozatban.  A cikkben - amelyet Oisin Canlwell és Urban Andersson, két aljas antiszemita írt - egy 19 esztendős, Bilal Ahmad Ghanem nevű ciszjordániai palesztin fiúról esik szó, akit a zsidó állam katonái még 1992-ben agyonlőttek egy összecsapás során, szerveit pedig a bűnbanda számára továbbították. Hogy hány hasonló eset történt, nem lehet pontosan tudni. Nagy kérdés, lesz-e bátorságuk az "antiszemitáknak" utánajárni az igazságnak?
Perge Ottó
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready