Olvasónk írja:
Kurucok!

Örömmel olvasom, hogy az utóbbi időben egyre több cikketek foglalkozik Svédországgal.

Azért öröm ez számomra, mert a svéd példán keresztül egy átlag "magyar" agymosott plázaidióta is beláthatja, hogy hova vezet egy ország teljes önfeladása és a vég nélküli tolerancia. A kettő ugyanis gyakorlatilag egy dolgot eredményez.

Néhány nappal ezelőtt érdekes események zajlottak le a skandináv mintaállamban. A szociáldemokraták és a marxisták a "hagyományosan" baloldalinak tekintett orgiájukat akarták megünnepelni május elsején egy felvonulással.

A menet azonban érdekes színezetet kapott: a pártvezetők és a zenekar kivételével ugyanis csak bevándorló niggerek és muszlimok vonultak a "szociálisan érzékeny, jóléti államért, melyben a munkavállalók érdekvédelme az első".

Tetszik ezt érteni? A munkanélküli és munkakerülő idegen, erőszakos, színes söpredéket tudják már csak megmozgatni a szocdemek és a szélsőbalosok a bukott eszméjük érdekében. Ezzel azonban csak magukat tették újra nevetségessé a svéd munkavállalók és a világ előtt!

Néhány hazafi a Svéd Ellenállási Mozgalom tagjai közül azért transzparenssel jelezte a véleményét a dologról... (Jelentése: Tegnap az árulók/hitszegők még akasztva voltak, ma már a kormányban vannak!)