2019. szeptember 21., szombat, Máté, Mirella, Ildikó napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
11:03 Megtalálhatták a gyógymódot a szívritmuszavarra10:54 Lakatos Raul nem öregszik - és lassan öregezik10:37 Sokan utaznak mostanában Csernobilba10:09 Eke Uzoma a legújabb magyar09:41 Az Egyesült Államok katonákat küld Szaúd-Arábiába09:13 Ezt a két szőke kólát bankkártyalopás miatt keresik a győri nyomozók08:54 Tele vannak a magyarországi gáztárolók08:41 Újabb amerikai légi csapás Líbiában08:22 Ma rendezik meg a Színházak Éjszakáját08:06 Harmincnyolc bevagonírozottat szabadított fel a rendőrség Kelebiánál07:51 György Konrád a Berlini Művészeti Akadémiának adta irodalmi hagyatékát07:33 Súlyos probléma: újra felmérik a magyarok táplálkozási szokásait06:56 Krónikus fülgyulladás okozhatta a Neander-völgyi ember kihalását21:57 A Hezbollah vezetője figyelmeztette Szaúd-Arábiát 21:29 A kanadai "mintatársadalom"
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Holokamu ::

Prima primissima szekus a díjazott

Reklám


"Hegel" a 80-as években jelentett a Szekunak
(többek között Szőcs Gézáról is)
A magyar sajtóban 2007. II. 19-én
mi írtuk meg először, hogy valami nagyon bűzlik Heltai Péter médiacionista múltjában.
Sokáig kellett várni az aktájára, de végre kiderült: ebben is jó nyomon jártunk.
A fideszzsidót ugyanazon a napon tüntették ki a Prima Primissima sajtódíjjal és a vele járó 10 ezer euróval, mint amikor a sajtóban megjelent cáfolhatatlan bizonyítéka annak, hogy Ceausescu idején spion volt. Heltai most azt állítja, „zsarolták”. Ismerve jellemét, a zsarolás nyilván nagyobb összegű lejben vagy külföldi utazás engedélyezésében nyilvánult meg.
Az Erdélyből az Ara-Kovács és Tamás Gáspár-féle cionistákkal gyanús körülmények között áttelepült Heltai még a rendszerváltás előtt a Szabad Európa Rádió budapesti irodájában keresett és ideiglenesen kapott munkát, de onnan az amerikai titkosszolgálati átvilágítás után kizárták. (Kirekesztették, ahogyan egy médiacionista mondaná más esetekben.)
Heltait azután az elhunyt milliárdos, Ungár András (Ungár Klára testvére, és a Mazsihisz egykori főpénztárosának fia) és felesége, milliárdjait öröklő közismert holokauszt-luvnya, Schmidt Mária, a Terror Háza múzeum későbbi igazgatója vette szárnya alá. Azonnal megszagolták benne a médiazsidót.
Schmidt Orbán főtanácsadójaként be is ajánlotta "Hegelt" Orbánnak, aki azonnal megbízta az InfoRádió és a Budapesti Kommunikációs Főiskola alapításával. Az előbbinek résztulajdonosa, az utóbbinak igazgatóságának elnöke lett – egyéb álláshalmozása mellett.
Heltai szekus múltja undort keltő. Olyannyira, hogy még gimnáziumi osztálytársairól is írt jelentéseket. Például olyanokat, amelyekben beköpte, az osztálykirándulásokon ki mit énekelt. Azaz milyen tiltott dalokat.
Heltai Pétert most Prima Primissima Díjjal tüntették ki. Vele együtt az ’56-os akasztásokban jeleskedő diktátort, Kádár Jánost ma is éltető másik cionistával, Moldova Györggyel együtt.
Ezért érdemes volt élni, érdemes volt a fülkékben forradalmat csinálni.
Talán nem véletlen, hogy a díjat az etyeki származású zsidó, Demján Sándor alapította 2003-ban. A díjátadáson tegnap az OTP-vezér Csányi Sándor, Orbán Viktor másik pillanatnyi támogatója mondott köszöntőt.
Mocskos banda, mocskos díjak, mocskos díjazottak.
Alitea Guzmán - Kuruc.info 

Gall Tibor Úrnak
P 11XX/08
Kelt: 2010. 11. 25.

Tisztelt Uram,

a Securitate Archívumát vizsgáló Nemzeti Bizottság Tényfeltáró Bizottságának 2010. 11. 18-i ülésén kelt S/DI/I/2658/11.11.2010 –es számú jegyzőkönyve alapján a 2008/24-es OUG (=sürgősséggel kelt kormányrendelet) 7. bekezdésének 1. paragrafusa alapján, mely lehetővé teszi a hozzáférését a saját dossziéjához és a Securitate (munkatársainak) dekonspirálását, továbbá a rendelet 293/2008-as törvényi kiegészítése értelmében, amely a Securitate Archívumát vizsgáló Nemzeti Bizottság Szervezeti és Működési Szabályzatát tartalmazza, alkalmazva a 2008/1-es számon kelt határozatot, (a kérelmező) saját iratainak alapján megállapította a Hegel fedőnevű ügynök személyazonosságát Heltai Péter András (szül. 1962. 12. 21-én Kolozsvárott, Kolozs megyében, Félix és Judit fiaként) személyében.
A többi ügynök dekonspirálására beadott kérelmére válaszolva értesítem, hogy folytatjuk feltáró munkánkat, és értesítjük, amint eredményre jutunk.

Dr. Dragos Petrescu
elnök
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready