Létezik egy jól felszerelt, a honlapján lévő képek alapján hiányt semmiben nem szenvedő zsidó óvoda a főváros XII. (azaz Pokorni) kerületének "gyönyörű és tiszta zöldövezeti részén".
Ide csak zsidó gyerekek járhatnak, mert ott, ahova csak zsidó gyerekek járhatnak, nincs kirekesztés, csak ott, ahová magyar gyerekek járnak, és szeretnék, hogy az őket terrorizáló cigányok külön osztályban őrjöngjenek. (A zsidókat jó pár évtizede nem is próbáltuk elkülöníteni, s bele sem merünk gondolni, mi lenne itt, ha végre belevágnánk. Ők viszont gond nélkül megtehetik ezt is.)

Boldogan játszanak tehát itt a kis kiválasztottak, nem zavarják őket az alacsonyabb rendű parasztok, de nyugodtak lehetünk afelől, hogy a csak messziről (és a magyar ellen uszítani) szeretett cigányok sem:


Néha még a kipát is lecserélik más tökfödőre (a barátságos pillantás már ebben a korban kialakul):

Héberül imádkoznak, sőt még a tornaórát is így tartják a kis lúdtalpúaknak:

Naptárat sem a gojoktól vásárolnak:

De persze a honlapjukról korántsem derül ki minden, az érdekesebb részekhez nekünk semmi közünk:

És mivel mind a hazai zsidó közösség, mind Izrael állam, mind pedig ez a gyengén felszerelt, hátrányos elhelyezkedésű óvoda rendkívül szegény (a hasonló magyar létesítményeknél sokkal, de sokkal szegényebb), pályázatot nyújtottak be, hátha tudnának az adónk rovására spórolni a fűtésen pár millió forintot.

És mit ad Jahve, sikerült:

Alacsony pontszámmal, de mivel a Fidesz  nagyon akarta, átcsusszant a pályázat (a támogatás 85%-át az adónknak az EU-s kasszába fizetett része teszi ki, 15% a hazai költségvetésből származik; a pénz megítéléséről itthon döntenek az éppen hatalmon lévők):

A kedvezményezett:

(Kuruc.info)
Kapcsolódó: