Bedrogozva ment a cigány "Bonnie és Clyde" a Hajdú házaspárt kirabolni. A rend pedig már akkora, hogy fényes nappal akarták kirabolni a házat, de az ablakon bemászó cigányasszony szembetalálta magát Hajdúék bébiszitterével.
Ezután a műsorvezető és a rendőrség közös erővel kezdte üldözni a robogón menekülő párt, s amikor elkapták őket, az önkívületi állapotban elfogott elkövetők még a rendőröket is megsebesítették, amikor megpróbáltak kiszabadulni a bilincsből. Az elfogott nő még egy rendőrjárőrt megharapott és meg is ütött.
– A Budaörsi Rendőrkapitányság kábítószerrel való visszaélés, és egyedi azonosító jel meghamisítása miatt indított eljárást a két személy ellen – nyilatkozta Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, és hozzátette: a gyanúsítottakon elvégzett droggyorsteszt mindkét esetben pozitív eredményt mutatott.
Feltehetően figyelték Hajdúék otthonát, és miután Hajdú-Sarka Kata is elhagyta a házat, a férfi elterelte a biztonsági őr figyelmét, amíg a nő bemászott a nyitott ablakon. Ha a bébiszitter nem zavarja meg a kutatásban, valószínűleg kifosztották volna a "celebek" lakását. Utólag a rendőrök elmondták Hajdú Péternek, hogy szerencséje van, hogy nem történt tragédia, hiszen az önkívületi állapotban lévő bűnözők akár még gyermekében is kárt tehettek volna, ahogy tették azt egyik kollégájukkal is.
– Bele sem merek gondolni, mi lett volna, ha ez az őrült nőszemély nekiesik a bébiszitternek vagy a kisfiamnak, ahogy azt a rendőrrel is megtette – mondta zaklatottan Hajdú Péter (36) a Blikknek, és hozzátette: amikor végignézte, ahogy az elfogott nő megtámadta a rendőröket, tekintetéből olyan mérhetetlen agresszió és düh sugárzott, hogy úgy tűnt, még ölni is képes lenne, ha tehetné.
És ölnek is, kedves Péter, nem is ritkán, és öreg néniket vernek agyon és erőszakolnak meg ott, ahol nincs sem biztonsági őr, sem bébiszitter, sem rendőr. Ezért jó, ha néha ti is találkoztok velük, a Rózsadombról ugyanis könnyű "romavédőnek" lenni...
Videó az esetről:
(Kuruc.info - Blikk - TV2 nyomán)