Bezár!
2020. október 22., csütörtök, Előd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
14:53 Dél-Koreában már az influenza elleni kampányt is halálesetek kísérik - és hol van még a mindössze hónapok alatt fejlesztett koronás oltás14:33 Ebben a karrierben is nagyon mélyen rejtőzik az erő forrása14:14 Buzeránsaink hétköznapi hősei: a családapa, aki szoknyában és magassarkúban jár munkába13:58 Dunaújváros: "méltó helyet" keresnek a "békéért harcoló" Vörös Hadsereg emlékművének13:40 A 2006-os tankvezető ágyúval ad le díszlövést október 23-án a Mi Hazánk rendezvényén13:33 Őrizetbe vették a szlovák különleges ügyészség vezetőjét13:01 A trükk, amivel autód kisebb horpadásai eltűnnek (x)12:41 Őrizetben a milliárdos üzletembert elégető cigány bűnbanda egyik tagja - társai vígan élik világukat12:20 Intenzív osztályra került Belgium zsidó külügyminisztere12:00 A bűnöző Czeglédy havi 1,4 milliós közmegbízatásának felmondását kezdeményezte a Mi Hazánk11:44 A Decathlon is letiltotta a Kuruc.info elérését11:32 Az ENSZ-tilalom ellenére észak-koreaiak tízezrei dolgoznak feketén Kínában a japán sajtó szerint10:58 December 15-ig elfogadják a diákigazolványokat a BKK járatain10:10 Az eddig ismertnél is súlyosabb a Gyurcsány-Jákob-banda bűne: Hadházyék azzal támadnak vissza, hogy portálunkról idézett az a Bíró László, aki mellett a végsőkig kiálltak09:37 Januártól megkezdődik a 13. havi nyugdíj visszaépítése
24 óra legolvasottabbjai

Koronavírus :: :: Hozzászólások

A Mi Hazánk Zuckerbergék és a hazai oligarchák megadóztatásával csökkentené az önkormányzatok terheit

Reklám

A kormány által bejelentett gazdasági akcióterv intézkedései jó irányba mutatnak, de ez kevés, ezért Zuckerberg-adó bevezetését kéri a Mi Hazánk - jelentette be sajtótájékoztatóján a pártelnök.
Toroczkai László elmondta, a Zuckerberg-adó a digitális multikra vonatkozna, kiemelten a Facebookra, ezek ugyanis milliárdokat szednek be a magyaroktól, de semmiféle adót nem fizetnek Magyarországon, és sem a védekezéshez, sem a gazdasági károk enyhítéséhez nem járultak eddig hozzá semmivel.
A Mi Hazánk elnöke rámutatott: az adó kivetésével az önkormányzatok terheit is lehetne csökkenteni, ugyanis elfogadhatatlannak tartják a gépjármű-adó elvonását tőlük, hiszen ez a vidéki kistelepüléseket sújtja, ahol a bevételeknek akár a felét is kiteheti, enélkül pedig veszélybe kerül ezen települések élete. Elmondta azt is, semmiféle kormányzati segítséget nem kaptak ahhoz, hogy a helyi idősek otthonában, a gondozási központban vagy az egészségügyi intézményekben maszkokkal és orvosi eszközökkel fel tudják szerelni a dolgozókat, ezt saját forrásból és adományokból oldották meg.
Toroczkai közölte: azt is szeretnék, ha leállítanák a végrehajtási eljárásokat a veszélyhelyzet idejére, ugyanis a kormányzat elfeledkezett azokról, akik egy folyamatban lévő végrehajtási eljárás miatt nem jutnak hozzá a pénzükhöz.
Ugyanígy "megfeledkeztek" a magyarországi oligarchák megadóztatásáról, ez is hozzájárulhatna a gépjárműadó kiváltásához. Az így befolyó, több milliárdos bevételből ráadásul a kormány bővíthetné is a gazdasági intézkedéseit, ezen belül azok körét, akik a járvány idejére fizetést vagy fizetéskiegészítést kapnak az államtól., és szeretnék, ha az álláskeresőkről sem feledkeznének meg.
Magyar zászlót minden házra!
A kezdeményezés célja Veszprém megyéből indult, erre kérik az embereket és az önkormányzatokat is, ugyanis ez a gyönyörű szimbólum a párt Szabó Dezsőtől kölcsönzött gondolatát jeleníti meg: "Minden magyar felelős minden magyarért!" Ennek a hitvallásnak most különös jelentősége van - hívta fel a figyelmet Toroczkai.
(Kuruc.info)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready