Bezár!
2021. március 7., vasárnap, Tamás, Ubul napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
20:08 Egy iskolakerülő muszlima hazugsága vezethetett a francia történelemtanár lefejezéséhez19:39 Vona Gábor nem találja a helyét a mostani politikában19:10 Haláleset miatt függesztették fel az oltást az AstraZenecával Ausztriában 18:48 Megdöglött a Kutya Prágában - oszlatták is18:19 Rettegést is csökkentene egy izraeli találmány17:43 Svájc megszavazta a burka és a nikáb viselésének tilalmát17:29 Gulácsiról, új világrendről - kérdésekre válaszol Toroczkai László, 7. rész17:11 Intézményelhagyási és -látogatási tilalom a gyermekvédelmi intézményekben és javítóintézetekben16:32 Tetten ért sonkatolvaj gyilkolta meg brutálisan az idős házaspárt Kislángon: egyik áldozatát szinte feldarabolta16:23 Kissé melegszik az idő a jövő héten15:37 Két hétre vesztegzár alá helyezik Temesvárt15:19 Közös hadgyakorlatokba kezdenek az orosz és a fehérorosz különleges egységek14:58 A klímarettegők "szemmel tartják" a politikusokat Svájcban14:35 Manfred Weber is menstruációs problémákkal küzd14:17 Csökken, de még mindig magas az ál-kereszténydemokrata pártszövetség támogatottsága Németországban
24 óra legolvasottabbjai

Koronavírus, Videók :: :: Hozzászólások

Így néz ki egy németországi Covid-láger - februárban nyitja meg kapuit

Reklám

Korábban már írtunk róla, hogy a német hatóságok nem éppen finom módszerekkel igyekeznek megrendszabályozni a karantént megszegő embereket. Az e célból létrehozott fogolytáborokat eredetileg más rendeltetésű épületekből "hasznosítják újra", így például menekülttáborból, vagy éppen fiatalkorúak börtönéből.
Zoom
Fotó: Axel Heimken/dpa
Utóbbira Németország legészakibb szövetségi tartománya, Schleswig-Holstein szolgáltat példát, ahogy azt ebben a szürreális videóban röpke két perc alatt megszemlélhetjük.
A fiatalkorúak börtönéből kvázi Covid-börtönné alakított, egyenként 6-12 négyzetméteres cellák szerényen vannak berendezve. Asztal, szék, ágy, polc. Berácsozott, lezárt ablakok. Ilyen körülmények közé kerülnek azok, akik valamilyen indokból (vagy indok nélkül) többször megszegik a kiszabott karantént.
Segeberg járás vezetője, Jan Peter Schröder a videóban nyomatékosította, hogy "ez nem egy hotel", magyarul a "renitens" embereket kiválóan be lehet fenyíteni a fogvatartás rémképével.
A Covid-börtön februárban nyitja meg kapuit, az itt töltött büntetés pedig (elvileg) nem lehet hosszabb annál, mint amennyi maga a karantén lenne. Legalábbis most még.
Szép új világ, aminek talán még a végét sem látjuk...
Ábrahám Barnabás - Kuruc.infoFriss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready